Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil eldiven giymek

Rüyada yeşil eldiven giymek

Rüyada yeşil eldiven giymek ancak sevdiği bir iki kişi dışında kimsenin yardımcı olmayacağına, çok sıkıntılı ve zor bir işe gireceğine, elinde bulunan birkaç kuruşu bu sebeple harcayacağına, kısmetsizliğin ve şanssızlığın uzaklaşacağına, uzun bir seyahate çıkılacağına, dileklerin ve duaların kabul olacağına ve hayallerin gerçeğe döneceğine, zenginliği bulacağına, kazançtan yana istediği rakamları elde edeceğine, sevinçli ve hayırlı haberler alınacağına, deyim yerindeyse krallar gibi bir hayat yaşayacağına, karşısında esas duruşa geçilecek kadar itibar kazanacağına ve zaferler elde edeceğine, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine ve mutlu olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yeşil eldiven giymek gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz kişileri korumanız gerekiyor.

Rüyada yeşil eldiven giymek çok büyük paralar kazanılacağına, bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine, borca batacağına, geçim derdi çekeceğine, insanları kıracağına, üzeceğine işarettir.

Rüyada beyaz eldiven giymek kızgınlıkların geçeceğine, müjdeli olaylar yaşayacağına, stresini ve yorgunluğunu atacağına, psikolojik olarak kendisini çok iyi hissedeceğine, yaşanan sıkıntıların ortadan kaldırılması için borç alınacağına yorulur.

Rüyada siyah deri eldiven giymek rahatsızlıkların son bulacağına, kendisine zafer ve birincilik getirecek yatırımlara gireceğine, hayallerde değişiklikler olacağına delalettir.

Rüyada siyah eldiven giymek yaşadığı olaylardan ötürü çok zor zamanlar geçireceğine, dertlerinin artacağına, yaptığı hataları sürekli tekrarlayacağına ve zor zamanlar geçireceğine, iş hayatında çok zor zamanlar geçireceğine işaret eder.

Rüyada ameliyat eldiveni giymek kişinin mutlu olmasını sağlayacak fırsatlar elde edeceğine, uykusuz geceler yaşanacağına, uzun bir süre önce tanışılmış olan hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine delalet eder.

Rüyada siyah eldiven giydiğini görmek hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, eş, dost ve akraba ile bir soruna çözüm bulunacağına, kurtuluşu bulacağına, hayırlı kısmetler alacağına ve Allah’a şükredecek durumlara geleceğine, uzun bir zamandan beri üzerinde çalışılan projenin hayata geçirileceğine, çok büyük ve hayırlı çalışmalara girileceğine ve bu sayede sıkıntı ve sorunlarından kurtulacağına delalet eder.

Rüyada tek eldiven giymek hayırsız bir akraba yüzünden diğer akrabalarla ters düşüleceğine ve zararlı bir alışkanlığa başlanacağına, zorlukların, dertlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, hayatının bir düzene kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada gelinlik eldiveni giymek dünya nimetlerinden ve mallarından yana hiçbir şeyde gözünün kalmayacağına, maddi sıkıntıların kurulacak bir ortaklık sayesinde ortadan kalkacağına, uykusuz geçen gecelerin sona ereceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments