Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada siyah eldiven giydiğini görmek

Rüyada siyah eldiven giydiğini görmek

Rüyada siyah eldiven giydiğini görmek iş hayatında bunca ilerlemeden sonra gönül işlerine kalbinin kapılarını açacağına, uzun zamandan beri boş olan kalbini yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak çok hayırlı bir kısmete vereceğine, insanların birbirine kenetleneceğine, yeni kararlar alarak yaşamına yeni bir yön vereceğine, iş hayatı için harcanan emeklerin kazanç sağlayacağına, edilen duaların karşılığını bulacağına, bu sayede işlerin günden güne açılacağına, rahat bir hayat yaşanacağına, kötü kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına ve ferahlığa erileceğine, akılla ve sağduyu ile hareket edilmesi halinde başarının kaçınılmaz olacağına, kendisini üzen ve zor günler geçirmesine neden olan olayları zorluk çekmeden ortadan kaldıracağına, uzun vadede yarar sağlayacak bir işe gireceğine, hataların telafi edileceğine ve yakın bir akrabaya iş konusunda destek olunacağına, aile üyelerinin birbirleriyle açıkça konuşmadıkları bir konuda sıkıntı yaşansa da sonucun tatlıya bağlanacağına delalettir.

Rüyada siyah eldiven giydiğini gördüyseniz:

  • Bazı konularda neler olup bittiğini anlatmama ya da bazı konularda bilgi vermeme konusunda ısrarcı olabilirsiniz.

Rüyada siyah deri eldiven giymek sevinileceğine, hata üstüne hata yaparak tüm şimşekleri üzerine çekeceğine, bir sebeple kendisine yeni bir iş bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada siyah eldiven giydiğini görmek az da olsa kazanç elde edeceğine, aile hayatının kötüye gideceğine, maddi açıdan zor bir döneme girileceğine, atılacak adımların hatalı olması yüzünden işlerin daha da kötüye gideceğine, bir sağlık sorunu yaşanacağına, gelirinin giderinden fazla olacağına tabir olunur.

Rüyada siyah eldiven giymek uzun zamandan beri yaşanan üzücü olayların mutlu sona bağlanacağına ve sağlıklı bir hayat sürüleceğine, geleceğinin gerçekten de kısmetlerle dolacağına, kurulu bir düzenin sağlanacağına, rüyayı gören kişinin, neşesinin, ağız tadının, keyfinin ve sağlığının yerine geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada siyah eldiven görmek sabrını zorlayacağına, atılacak adımlar sayesinde çok büyük başarılar kazanılacağına, eline geçen kazancın bir kısmı ile muhtaç insanlara yardım edeceğine, haksızlık yapan insanlardan uzaklaşacağına tabir olunur.

Rüyada siyah eldiven takmak malını, parasını ve işini kaybedeceğine, geçim sıkıntısı yaşayacağına, rahat edilecek ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine, rüya sahibinin elindeki imkanları, nüfuzunu da kullanarak gerekli adımları atacağına işaret eder.

Rüyada siyah deri eldiven görmek kötü günler geçireceğine, yıpranacağına, iş hayatını bozmak isteyen kişilerle karşı karşıya kalınacağına, işlerin gün geçtikçe daha kötüleşeceğine, yaşayacağı bir rahatsızlıktan yakın zaman içinde herhangi zarar görmeden kurtulacağına yorulmaktadır.

Rüyada gelinlik eldiveni giymek kişinin kendisine hayır ve uğur getirecek işler yapacağına, kalp kırıklığı ve hayalkırıklığı yaşanacağına, hakkı olanlara kavuşacağına, emeklerine karşılık hayal ettiklerine ulaşacağına, geçim derdi çekmeyeceğine delalettir.

Rüyada ameliyat eldiveni giymek bekarlar için de evlilik tarihi almaya, sözlenmeye ya da nişanlanmaya, düşmanlarının kendisinden uzaklaşacağına, yakın bir zaman içinde çok zor bir işin atlatılacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments