Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada siyah eldiven giymek

Rüyada siyah eldiven giymek

Rüyada siyah eldiven giymek hem de başka insanlara ekmek kapısı aralayacağına, iş projelerinin gerçek olacağına, insanlardan göreceği bazı kötülüklerden ötürü çok zor günler geçireceğine, rüya sahibinin çok büyük sorumluluk alması sayesinde çok kazanç ve menfaat elde edeceğine, eğer iş için seyahat edilecekse gidilen yerde netice alınamayacağına, üst bir mevkiye ve zenginliğe götüreceğine, iş hayatında sorun yaşanacağına, işlerin zarar getirecek bir hal alacağına alamet eder.

Rüyada siyah eldiven giymek gördüyseniz:

  • Kuraldışı aşk ilişkilerine girmeye eğilimlisiniz.

Rüyada siyah deri eldiven giymek sevilen kişilerin yaptıkları her işe destek verileceğine, her daim yeni iş kollarına girmek için fırsat kollanacağına, eline para geçeceğine ve geçen parayı da hayır işlerinde kullanacağına, girdiği işlerin zor olmasına ve çok zahmet vermesine rağmen kendisine yardım eden kişiler sayesinde çok rahat bir şekilde üstesinden geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada siyah eldiven giymek rahatın kaçacağı sıkıntılı bir haber alınacağına, sahip olduğu nimetin artacağına, işlerinin açılacağına ve yüzünün de güleceğine alamet etmektedir.

Rüyada siyah eldiven giydiğini görmek hayatının ortalarında olan kişiler için yeni ortamlara gireceğine ve çevresini genişleteceğine, eline geçecek zenginlik sayesinde rahatının, konforunun ve neşesinin de yerine geleceğine, zahmet ve borç bilmeden yaşayacağına delalettir.

Rüyada siyah deri eldiven görmek sorunların hallolacağına, yepyeni biri haline geleceğine, atılımlarda ve girişimlerde bulunacağına alamet etmektedir.

Rüyada siyah eldiven takmak işlerinin kısa zamanda açılacağına, sevdiği kişiler ile elbirliği yaparak daha büyük kazançlar elde edeceğine, sevdiği bir kişinin, insanlara karşı kötü şeyler yapacağına, hayatını kötü etkileyen ve kendisini olumsuz düşüncelere salan kişilerle olan diyaloğunu kopartacağına işaret etmektedir.

Rüyada siyah eldiven görmek huzursuz ve mutsuz olacağına, sıkıntıların çözüme ulaşacağına, kazancının artacağına, parasal ve mali sıkıntılarının çözüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada tek eldiven giymek mutluluğunu da kendi sevinci ve mutluluğu bileceğine, yaşamının da istediği şekilde ilerleyerek her geçen gün çok daha güzel olacağına, maddi ve manevi olarak büyük rahatlığa ereceğine delalet eder.

Rüyada ameliyat eldiveni giymek herhangi zarara uğramayacağına, elinde bulunan çalışmaların sıkıntılı bir duruma geleceğine, büyük zarar edeceği bir döneme gireceğine, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, iş hayatında ve aile hayatında bolluk ve bereket göreceğine alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments