Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gelinlik eldiveni giymek

Rüyada gelinlik eldiveni giymek

Rüyada gelinlik eldiveni giymek işlerin içinden çıkılmaz bir hal alacağına, maddi ve manevi açıdan çok iyi bir konuma ve duruma gelineceğine, büyük atılımlarda bulunacağına,  çok büyük kazançlar elde edeceğine, çok sevdiği ve değer verdiği bu insanlar ile arasına çok büyük mesafeler koyacağına, hayatına kolaylıkların, avantajların, önceliklerin ve ayrıcalıkların hükmedeceğine, maddi anlamda rahatının daimi olacağına, sevimsiz bir kişi ile iş yapmak zorunda kalınacağına, keyfe ve zenginliğe kavuşacağına, zor durumlarla karşı karşıya kalınacağına delalet etmektedir.

Rüyada gelinlik eldiveni giymek gördüyseniz:

  • Yardım almaktan çekinmeyin.

Rüyada gelinlik eldiveni giymek savurgan bir hayat yaşayacağına, haneye giren küçük bir miktar para sayesinde derin bir nefes alınacağına ve devamının da geleceğine, ağızdan çıkacak bir söz nedeni ile geri dönülmeyecek bir yola girileceğine işaret eder.

Rüyada gelinlik eldiveni görmek sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar yaşayacağına, işlerinin yoluna gireceğine, şöhretli biri olunacağına, bir sebeple kısa bir süreliğine işlerinden elini eteğini çekeceğine ve ister istemez aile içinde sorunlar yaşanacağına delalettir.

Rüyada siyah deri eldiven giymek bir türlü istediği gibi bir yuva kuramamanın eksikliğini hissederek üzüntü çekeceğine, maddi açıdan çok iyi bir seviyeye gelineceğine, maddi sıkıntıyla geçecek bir dönem geçirileceğine delalettir.

Rüyada ameliyat eldiveni giymek yakınlarda bir olay ile karşılaştığında adil olmayan bir para alacağına, rüya sahibinin sıkıntılarından, zorluklarından ve çektiği zahmetten kurtulup, rahat bir nefes alacağına, kişisel yeteneklerini geliştireceğine işaret etmektedir.

Rüyada yeşil eldiven giymek bazı sağlık sorunlarının ortaya çıkacağına, iş yerinde oluşan krizlerin kısa süre içinde pratik bir zekayla ve mantıksal açıdan değerlendirilerek çözüme kavuşturulacağına, karmaşadan ve belirsizlikten kurtulacağına, bu sayede olayları çok daha kolay kavrar ve çözer hale geleceğine yorulur.

Rüyada siyah eldiven giydiğini görmek miskinlikten kurtulup daha çok çalışmak için heves içinde olunacağına, başarısızlığı karşısında yıkılacağına, hayatının alt üst olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada siyah eldiven giymek çok büyük ve başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine, evli kişiler için ise evdeki huzurun günden güne daha çok artacağına, yüzünün güleceğine ve çok mutlu olacağına tabir olunur.

Rüyada tek eldiven giymek hayatı boyunca rahat yaşayacağına, eşleri birbirine düşürecek bir haber alınacağına, işle ilgili olarak çok kayıp verileceğine, kendisini üzen insanları hayatından çıkartacağına ve yaşanan üzücü olaylardan ötürü ortaya çıkan endişenin sona ereceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments