Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beyaz dantel külot görmek

Rüyada beyaz dantel külot görmek

Rüyada beyaz dantel külot görmek mutluluğun aileye geri döneceğine, kişinin her akşam bir davete ya da toplantıya gideceğine, hedeflerinin ve hayallerinin gerçekleşeceğine, ticaretten yana şansının yaver gideceğine ve kendisini çok memnun edecek gelişmeler olacağına, işlerinin hep yolunda gideceğine ve verimli olacağına, sorunların teker teker aşılacağına, işlerinin düşeceğine, yaptığı kötü ve zalimce şeylerden pişman olacağına, aile bireyleri ile hiç yoktan yere tartışma yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada beyaz dantel külot gördüyseniz:

  • Politik yorumlarda bulunmanız istediğinizi almanız konusunda daha yararlı bir yöntem olabilir.

Rüyada beyaz dantel külot görmek yalancı bir kişi ile istemeden kurulan bir ortaklığın zarar görmeden bozulacağına, hayallerine kavuşmak için elinden gelen her şeyi yapacağına, şansa delalet eder.

Rüyada siyah dantelli külot görmek hep dinç ve genç kalacağına, yaşanan bir rahatsızlıktan ötürü zor zamanlar geçirileceğine, mesleki olarak hakim, avukat veya polislik gibi önemli kamu görevlerinde bulunacağına alamet etmektedir.

Rüyada dantel külot görmek rakiplerini yeneceğine, geçimden, paradan ve maldan yana sıkıntı yaşamayacağına, eğer bekarsa, hayırlı bir erkek ile evleneceğine yorulur.

Rüyada dantelli külot görmek çok rahat bir hayat yaşayacağına, olumlu birçok adım atılmasına vesile olacağına ve iş hayatında çok daha fazla kazanç sağlayacak işler ile ilgileneceğine, sıkıntı ardından huzurlu ve mutlu günlere tabir olunur.

Rüyada beyaz külot giydiğini görmek rahatsızlık duyulan konuların tatlıya bağlanacağına, adım atarken çok zorlanacağına, maddi ve manevi olarak büyük rahatlığa ereceğine alamet eder.

Rüyada beyaz atlet ve külot görmek maddi ve manevi olarak zenginliğinin yerinde olacağına, hem huzuru, hem ağız tadını, hem neşeyi hem de keyfi tadacağına, kişinin yaptığı ticaretin artık beğenilmez olacağına bu nedenle işlerinin duracağına, hazırdan yemek zorunda kalacağına ve elindekini de son kuruşuna kadar tüketeceğine delalettir.

Rüyada beyaz erkek külodu görmek sevdiği kişiler ile sürekli vakit geçireceğine, böylece kafa olarak ve duygusal olarak çok daha rahat olacağına, zorluk ve yoklukla karşılaşmayacağına, kendisindeki bu değişimin çevresi tarafından sevinçle karşılanacağına inanılır.

Rüyada beyaz külotlu çorap görmek işlerin yolunda gideceğine, hayırlı insanlarla ahbaplık kurulacağına, sorunlu bir kişinin başa açtığı belanın tecrübeli bir kişiden alınacak yardımlar ve destek sayesinde haneden uzaklaştırılacağına, aile bireylerinden birinin çok büyük bir hastalıktan ötürü uzun bir süre hasta yatacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments