Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dantelli külot görmek

Rüyada dantelli külot görmek

Rüyada dantelli külot görmek çok büyük ve başarılı gibi çözümler sunulmasına rağmen herhangi bir çözüm sağlanamayacağına, sevap işlemek için uğraşacağına, kararını verdiği bir işte çok büyük bir mutluluk yaşayacağına, eğitimle ilgili olarak bir sıkıntı yaşanacağına, sağlığın bozulma noktasına geleceğine, ancak beklenen kişinin henüz gelmediğine, belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine, borç batağı içinde, hasta, mutsuz ya da sorunlarla boğuşan bazı dostlara yardımcı olacağına, hayır duaları alacağına, kişinin dertlerinin ve kısmetsizliklerin biteceğine, dertlerin biteceğine, sıkıntıların aşılacağına, hastalıkların kişiye uzak duracağına, yaşlılığında dahi kimseye muhtaç olmadan, huzurlu bir yaşam sürüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada dantelli külot gördüyseniz:

  • Çok küçük sebepler nedeniyle bile karşınızdaki kimselere saldırmaya eğilimlisiniz.

Rüyada dantel külot görmek sevilen bir kişinin gelmesi ile uzun bir süreden beri sıkıntı veren bir durumun ortadan kalkacağına, bu sayede işlerin açılacağına, verilen vaatlerin yerine getirileceğine, iş hayatında bazı zorluklar yaşanılacağına, içine düştüğü kötü durumdan ötürü kendisini suçlayacağına işaret etmektedir.

Rüyada dantelli külot görmek çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve hayatında çok yeni ve çok güzel olaylar meydana geleceğine, büyük kazanç getirecek işlere gireceğine, haysiyet gibi duygularına zarar vereceğine yorulmaktadır.

Rüyada beyaz dantel külot görmek anne babanın bu sayede mutlu olacağına, zorlukları atlatacağına, dertlerinin sonunun geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada siyah dantelli külot görmek isabetli ve temkinli adımlar atmayı bileceğine, sıkıntıların büyüyeceğine, kendisini tanımasında, hayatına yön çizmesinde çevresinin de olumlu katkıları olacağına işaret etmektedir.

Rüyada külot aramak iş hayatında büyük bir atılım yaparak rakiplerinin önüne geçeceğine, maddi ve manevi olarak sorunlarla boğuşulacağına, sevilen bazı kişilerden ya da iş arkadaşlarından ihanet görüleceğine, işlerinin yoluna gireceğine, sağlığının yerine geleceğine, kişinin ihtiyacı olan çarelere, çözümlere ve şifaya da kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada külotta kan görmek onlar sayesinde hayırlı fırsatlar elde edeceğine, hem geleceğinin güzel olacağına, geçici maddi kriz yaşamaya yorulurken, rüya sahibinin bir anda başkalarının işine karışmak suretiyle hiç istemediği bir duruma düşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada pazardan külot almak tatsızlıkların aşılacağına, dertleri biteceğine, somut delil olmadığı için ortaklığa devam edeceğine, giden bir kişinin yakın zamanda geri döneceğine ve anne tarafından bir akrabanın vereceği destek sayesinde eğitim konusunda bir adım atılacağına yorulur.

Rüyada külot saklamak çevresindekilerle hoş sohbet ve uyum içinde olacağına, uzun yıllardan beri hayali kurulan herşeye kavuşulacağına, üzüntülerin sona ereceğine, umudun kesildiği birçok şeye uzun bir uğraş sonucunda ulaşılacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments