Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beyaz dana görmek

Rüyada beyaz dana görmek

Rüyada beyaz dana görmek yapılan işlerin hayırlı sonuçlar getireceğine, hanesine bolluk ve bereket dolacağına, sıkıntılarının biteceğine, planların boşa gideceğine, kısa bir süre sonra toparlanacağı düşünülürken daha da kötüleşmeye başlayacağına, işleriyle ilgili çok başarılı kararlar vereceğine, zor durumların biteceğine, bir süre sıkıntı çekeceğine, istediği gibi alışverişe gideceğine rivayet etmektedir.

Rüyada beyaz dana gördüyseniz:

  • Gereğinden fazla yük yükleniyor olabilirsiniz.

Rüyada beyaz dana görmek üzerinde epey bir zamandan beri çalışılan bir işle ilgili olarak önemli bir adım atılacağına, zenginlik içinde bir yaşam sürüleceğine, mutlu bir yuvanın temelinin atılacağına, insanlara olan güvenin artacağına delalet etmektedir.

Rüyada beyaz danalar görmek endişe ettiği durumlardan kurtulacağına, başarının, mutluluğun ve kazancın azalacağına, yapmak istediği işlerde bir türlü dikiş tutturamayacağına yorulmaktadır.

Rüyada siyah beyaz dana görmek aile bireyleri ile birlikte bir yola çıkılacağına, hatasız ve en başarılı şekilde iş yapmak için çaba gösterileceğine, çalışmalarla ve projelerle ilgili olarak çeşitli vaatler veren kişilerin sırt çevireceğine, kendisine de zaten fayda getirmeyeceğine inanılır.

Rüyada dana satmak şansının açılacağına, ticaretinin genişleyeceğine, maddi olarak çok büyük bir zorlanmaya sebebiyet veren işin nihayete erdirileceğine, sevilen bir kişinin yolundan gidileceğine ve o kişi gibi büyük başarılara imza atılacağına, dürüst ve iyiliksever biri olarak yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada kaçan dana görmek istemediği bir kişi ile arasında büyük bir tartışma çıkacağına, aile hayatı içinde çok büyük tartışmaların ve sorunların yaşanacağına, harcanmış olan emeklerin başarı getireceğine rivayet eder.

Rüyada dana kesildiğini görmek sorunların kısa zamanda temizleneceğine, ferah bir haneye sahip olunacağına, kafasının ve içinin rahatlayacağına, yüzünün güleceğine, etrafında hayırlı ve vefalı kişiler olacağına delalet eder.

Rüyada dananın konuştuğunu görmek kendisini ve adını yüceltecek ameller yapacağına, bildiklerini ve deneyimlerini onunla paylaşacağına, sadece iş hayatı değil, iş ve okul hayatında da büyük başarılar kazanılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kırmızı dana görmek kendi elleri ile hayatını mutsuz bir şekle sokacağına, sevdiği kişi ile erteledikleri planlarını uygulamaya koyacaklarına, yıllar sonra rahat yüzü göreceğine ve sevdiği kişilerin sıkıntılarına derman olacak adımlar atacağına, bol kazançlı bir işin başına geçileceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments