Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kırmızı dana görmek

Rüyada kırmızı dana görmek

Rüyada kırmızı dana görmek ailesi ile birlikte oturabileceği bir ev alacağına, bir türlü işin yoluna girmeyeceğine, bu sebepten ötürü eşler arasında bazı tatsızlıklar yaşanacağına, geri kalan vaktini ibadetle geçireceğine, tartışmaların sonlandırılacağına, hiç beklenmeyen bazı sıkıntıların başgöstereceğine, yapılan onca şeye rağmen işlerin duracağına, var olanlar ile yetinip geçinmeye çalışacağına, çok kıskanacağı bir kişi olacağına, tüccarsa bundan böyle işlerinden daha fazla kar sağlayacağına yorulur.

Rüyada kırmızı dana gördüyseniz:

  • Bir alım için bir dosta arkanızı dönüyorsunuz.

Rüyada kırmızı dana eti görmek uzun süredir ayrı olunan biri ile biraraya gelineceğine ve mutlu olunacağına, sağlıklı ve güzel evlatlara sahip olunacağına, kişinin her işte başarılı olacağı güce ve kudrete sahip olacağına yorulur.

Rüyada kırmızı dana görmek çekilen parasızlık yüzünden yaşanan tatsızlıkların ortadan kalkacağına, çok büyük kazanç getirecek işlere girileceğine, uzun bir zamandan beri ertelenen hayallerin gerçekleştirilmesi için çeşitli adımlar atılacağına, kötü ve hasta günler geçireceğine işarettir.

Rüyada ölü dana görmek sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine ve hiç beklenmeyen bir anda çok daha iyi işler gerçekleştirmek için gereken bir şeye sahip olunacağına, yüksek diploma alacağına, sorunları başarıyla çözmeye delalet eder.

Rüyada dana bacağı görmek başarılarının düşeceğine, kişinin arkadaşlarından gelecek bir belaya, sıkıntının günden güne artacağına inanılır.

Rüyada dana yüreği görmek maddi ve manevi kayıp yaşanacağına, dertlerin dermanının bulunacağına, zorlukların ve kötü günlerin aşılacağına, parasızlık, yokluk ve işsizlik içinde geçen zamanların unutulacağına, kazancın çoğalacağına, muradın gerçekleşeceğine, eline geçen bütün fırsatları işi konusunda değerlendireceğine, çok üzüldüğü ve sıkıldığı anlarda bile işine sığınacağına rivayet eder.

Rüyada dana doğduğunu görmek aile hayatında huzuru yakalayacağına, uğradığı zararları kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, hayırlı gelişmeler ve büyük mutluluklar yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada ahırda dana görmek herkesin itibar ettiği bir konuma yükseleceğine, sevinçli ve hayırlı haberler getirecek bir kişinin haneye geleceğine ve gelişiyle haneye neşe dolacağına, aile hayatı ile ilgili çok güzel adımlar atılacağına ve çok hayırlı kazançlar elde edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada dana dalağı görmek bunun kendisine başarı, mevki, zafer ve bol kazanç getireceğine, moralinin, huzurunun, neşesinin yerine geleceğine, girdiği bütün işlerde çok büyük kazanç elde edeceğine işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments