Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dana satmak

Rüyada dana satmak

Rüyada dana satmak sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına ve üzüntü duyduğu olayları kısa bir zaman içinde çözeceğine, parasal olarak büyük sıkıntılar yaşanacağına, günü birlik kazanç elde edeceğine, büyük bir çalışma gerçekleştireceğine, edindiği deneyimi gelecekte daha iyi işler yapmak için kullanacağına, çok yorulduğuna ve yapacağı şeyler sayesinde hayatında çok büyük değişiklikler olacağına, kendisini ve başarılarını kıskanan insanlarla tartışma yaşayacağına, vefasızlık ve nankörlük göreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada dana satmak gördüyseniz:

  • Halledilmesi, konuşulması, ilerlenmesi veya sonuçlandırılması gereken iş ya da konular varsa, sakinliğinizi koruyarak soğukkanlı şekilde ele almaya özen göstermelisiniz.

Rüyada dana satmak büyük bir hastalıkla boğuşup eskisinden çok daha iyi olmuş bir şekilde ayağa kalkacağına ve bütün sorunlarını kısa bir süre içinde hallederek sevdiği kişilere yardım edeceğine, mutlu bir yuvaya sahip olacağına, makamını garantileyeceğine, zaferlerle ve başarılarla dolu bir çalışma hayatı olacağına alamet eder.

Rüyada dananın üzerine binmek saygısını toplayacağına, tüm sıkıntıların giderileceğine, haneye nifak gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yeni doğan dana görmek sıkıntılı olduğu bir dönemi atlatacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, yüksek moral sahibi olunacağına delalet eder.

Rüyada dana beslemek hem yeni yerler göreceğine, rahatlığa ve ferahlığa kavuşturacak insanların bulunacağına, atılan adımların büyük başarılar getireceğine ve uzun zamandan beri devam eden sorunların çözüm bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada inek ve danasını görmek borç batağına düşeceğine, tabir yerindeyse bir lokma kuru ekmeğe muhtaç olacağına, aynı anda pek çok duyguyu yaşayacağına, sıkıntılarının sorunlarının biteceğine işaret eder.

Rüyada dana ayağı görmek elini attığı hiçbir işte başarı kaydedemeyip, başkalarının gözünde gülünç durumlara düşeceğine, irfan konularında sürekli olarak kendini geliştirmeye çalışacağına, darlanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada danadan korkmak sıkıntıların ve sorunların ortadan kaldırılacağına, çok başarılı adımlar atacağına, bu adımlar sayesinde hem yüklü miktarda para kazanacağına hem de çok daha üst kademelere geleceğine, sıkıntılı durumların yakın zaman içinde son bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada boğa dana görmek büyük sorunlar ile boğuştuğu bir dönemde kendisini çok üzecek bir olayla karşılaşacağına, bir rekabetten büyük bir başarı ve kazançla çıkılacağına, kendi işinin sahibi olunacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments