Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beyaz danalar görmek

Rüyada beyaz danalar görmek

Rüyada beyaz danalar görmek fakir fukaraya elindeki para kadar yardım edeceğine ve dua alacağına, yaptığı şeyden ötürü hem çok büyük bir üzüntü duyacağına, gülmeye hasret kalacağına, tabiri caizse bir yudum şifanın peşinden gideceğine, küskün kişilerin arkadaşları aracılığı ile barıştırılacağına, diplomalarının artacağına, gelişiminin hız kazanacağına, bu sayede hedeflerinin, hayallerinin, amaçlarının, istek ve arzularının gerçekleşeceğine, sorunlarının bitmesi ve mutlu olması için gereken şeylere kavuşacağına, çok hayırlı ve helal rızıklara kavuşulacağına, büyük yatırımlar gerçekleştirileceğine, Rüya sahibinin belini büken borçlarından kurtulmasına yorulur.

Rüyada beyaz danalar gördüyseniz:

  • Dostlarınızla, sevdiğiniz kimselerle her zamankinden daha fazla birlikte olacak, onlarla güzel vakitler geçireceksiniz.

Rüyada siyah beyaz dana görmek çözümü zor olan sıkıntılarla yüz yüze gelineceğine, yeni ve daha güzel günlerin yaklaşmakta olduğuna, zarar edilen çalışmaların kazançlı hale getirileceğine, işlerini baltalamaya çalışan insanları uzaklaştıracağına rivayet eder.

Rüyada beyaz danalar görmek rahat edeceği ve mutlu olacağı bir döneme gireceğine, zenginlik elde edeceğine ve çevresindekilere göre hedefi on ikiden tutturacağına, sağlık dolu ve güzel günler geçirileceğine delalet etmektedir.

Rüyada beyaz dana görmek insanlara iyilik yapmaya, rahatsızlıklarla boğuşulacağına, evlatlarının hayırlı olacağına inanılır.

Rüyada dana kemiği görmek takdir edileceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, bu sayede çok büyük başarılar kazanacağına, parasal olarak tüm sıkıntılarının sona ereceğine yorulur.

Rüyada dana yüreği görmek kurulu düzeninin olacağına, emeklerinin karşılığını almaya başlayacağına, takdire layık işler yapacağına bu sayede saygınlık göreceğine, parasız ve ekmeksiz kalacağına, uzun zaman sonra çok sevineceği olaylar yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada ala dana görmek sorunlarından, sıkıntılarından, kararsızlığından, karamsarlığından ve umutsuzluğundan da kurtulacağına, mutlu ve huzurlu olunacağına, eski ve döküntü bir etek gördüyse yakın zamanda sevdiğinin kalbindeki yerinin kalmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada kurbanlık dana görmek borçlarının ödeneceğine, elinin bolluğa, bedeninin ve ruhunun da şifaya kavuşacağına, hayırlı bir işe adım atılacağına, yaşanan sıkıntıların sona ereceğine, aile hayatı içinde istenen ve hayali kurulan ne varsa sahip olunacağına yorulur.

Rüyada dana almak aile bireyleri ile güzel günler geçirileceğine, insanlara olan güvenin artacağına, toplum içindeki yerin değerleneceğine, herhangi bir problemle karşılaşmayacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments