Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada siyah beyaz dana görmek

Rüyada siyah beyaz dana görmek

Rüyada siyah beyaz dana görmek gerek kısa gerek uzun vadede çok iyi işler yapılacağına ve aile bireylerinin birlikte hareket etmesi sayesinde güzel günler göreceğine, şans ve kısmet elde edeceğine, hayırlı kapılara ulaşacağına, zor zamanlar geçirileceğine ve yeni bir işte can sıkıcı bazı olaylar yaşanacağına, çok büyük ve üst düzey bir mevkiye terfi edileceğine, umutların, çabaların ve emeklerin boşa çıkacağına, büyük başarısızlıkların bu sayede ortadan kalkacağına, bir sebeple bütün çalışmalarının boşa gideceğine, sevilen bir kişi tarafından bir haksızlığa uğranılacağına işaret eder.

Rüyada siyah beyaz dana gördüyseniz:

  • Yapılacak işlerinize duygularınızı karıştırmanız durumunda işler aksayabilir.

Rüyada siyah beyaz dana görmek çok sevdiği ve değer verdiği bazı çalışmalara gireceğine, çok uzun bir zamandan beri hiç görmediği ve çok özlediği bir kişi ile karşılaşacağına, hayatında beklenmedik ama çok güzel gelişmeler yaşanacağına, çok uzun zamandan beri tartışmalı olduğu bir kişi tarafından kötü bir duruma düşürülmeye ve zarara uğratılmaya çalışılacağına, elinde bulunan imkânların bazı kişiler tarafından kötüye kullanılmak isteneceğine tabir olunur.

Rüyada siyah dana görmek gelirinin eksileceğine, kısa bir zaman içinde maddi açıdan zarar getirecek bir işe adım atılacağına, iş hayatında yaşanan tüm olumsuzlukların yerini başarılara bırakacağına, uğranılan zararların telafi edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada siyah dana kesmek şansın kapanacağına, toplum hayatında başarıya, sevilen ve saygı duyulan konumun korunacağına, her anlamda güçleneceğine delalettir.

Rüyada beyaz dana görmek dost sanılan kişilerin, düşman olduklarının anlaşılacağına, mutlu ve hayırlı haberlerin alınacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok iyi gelişmeler yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada beyaz danalar görmek iş ve aile konusunda diğer insanlara daima yol göstereceğine ve işle ilgili olarak yapılan her şeyde büyük başarı kazandıracağına, bir ömür boyu mutluluğu garantilemiş olacağına, ortaya konulacak olan çalışmaların ve projelerin hayır getireceğine, aile hayatı içinde mutlu olunacağına işaret eder.

Rüyada siyah beyaz balık görmek önünü göremez olacağına, bazı sorunlarla ve sıkıntılarla karşılaşacağına, çaresiz ve yalnız kalacağına, maddi anlamda zarar edeceğine, işlerinin açılacağına ve kazancının da istediği oranda artış göstereceğine, kötü hastalıkların iyileşeceğine alamet eder.

Rüyada siyah beyaz çiçek görmek sıkıntılarının ve borçlarının hafifleyeceğine, iş hayatında yaşadığı bütün sorunları aşacağına, uğradığı bütün zararları telafi edeceğine, yakın zaman içinde büyük maddi kazanç elde edileceğine inanılır.

Rüyada siyah beyaz yüzük görmek ünleneceğine, yükseleceğine ve hedeflerini gerçekleştirme şansına sahip olacağına, işlerinin çoğalacağına bu sayede maddi sıkıntılarının sona ereceğine, yediğinin önünde yemediğinin arkasında olacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments