Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beyaz dağa tırmanmak

Rüyada beyaz dağa tırmanmak

Rüyada beyaz dağa tırmanmak bir süre iş bulmakta zorlanacağına ve bu nedenle çalışırken biriktirdiği parayı da harcayarak bitireceğine, çevre, iş ve mekan değiştireceğine bunun kendisine çok iyi geleceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını da atlatması için çok etkili olacağına, maddi anlamda güç kaybedeceğine, yakında hedefine ulaşacağına, ancak kişinin sorumluluklarının bir anda ve çok fazla artması yüzünden zor durumda kalacağına, kendisini yalnız ve çok kötü hissedeceğine, muradına ereceğine ve deyim yerindeyse hayatının altın çağını yaşayacağına, karalar bağlayacağına ve üzüntüden yataklara düşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada beyaz dağa tırmanmak gördüyseniz:

  • Aynı an da pek çok şeyle uğraşmak zorunda kalmanız olumsuz sonuçlar doğurabilir.

Rüyada beyaz dağa tırmanmak zengin olacağı ve istediği gibi yaşayacağı bir döneme gireceğine, yaşamının lüks, konforlu ve rahat hale geleceğine, uzak bir yola gidileceğine ve üzüntü verici bir olay yaşanacağına işarettir.

Rüyada dağı tırmanmak hayal ettiği ancak bir türlü gidemediği tatile çıkacağına, rakiplerden gelecek her türlü kötülük için önlem alınacağına, kötü gününü de paylaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada yeşil bir dağa tırmanmak huzurlu ve güzel bir geleceğe adım atılacağına, rakiplerinin birkaç adım önüne geçeceğine, başarısının ve mutluluğunun önüne geçen kişilerin, olguların ya da durumların da tehlike olmaktan çıkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sevgiliyle dağa tırmanmak aldığı iyi haberlerle daha da ferahlayacağına, insanlar tarafından komik bulunan ve küçümsenen hayallerini gerçekleştirmeyi bileceğine, iş hayatında ve aile hayatı içinde karşısına çıkan sorunlarından kurtulup mutlu zamanlar geçireceğine, atacağı adımlar ve gerçekleştireceği çalışmalar sayesinde iş hayatında ve aile hayatında çok hayırlı ve güzel durumlar ile karşılaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada dağın tepesine tırmanmak işlerinde daha önce yaşanmış olan sorunların tekrar karşısına çıkması üzerine daha hızlı ve daha kolay bir şekilde çözeceğine, toplum içindeki saygınlığının artacağına, yeni bir işe geçiş yapılacağına ve bol paralı bir döneme girileceğine delalettir.

Rüyada hira dağına tırmanmak söz dinleyen ve ailesine hürmet gösteren bir evlat olacağına, iş dünyasındaki yerin kaybedileceğine, ağızdan çıkan sözler yüzünden yakın akrabalarla dargınlık yaşanacağına, beklentilerine ve de amaçlarına kavuşacağına inanılır.

Rüyada bir dağa tırmanmak karanlık geçen günlere güneş doğacağına, bulduğu bir hata sayesinde büyük bir yaygara kopartacağına, maddi ve manevi olarak uğranılan zararların telafi edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada karlı dağın tepesine tırmanmak çok daha iyi mevkilere gelineceğine ve yardıma muhtaç insanlara çok büyük yardımlar yapılacağına, yeni arkadaşlıklar kuracağına, yeni mekânlara gireceğine, aile bireylerinden biri ile tartışacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments