Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir dağa tırmanmak

Rüyada bir dağa tırmanmak

Rüyada bir dağa tırmanmak tabiri caizse ağlayıp dövüneceğine, maddi anlamda zarar edeceğine, üzüleceğine, yıpranacağına, elinin değdiğine, canın çektiğine ve gözünün gördüğüne ulaşma imkânı elde edeceğine, kısa süre içinde dünyaevine girileceğine, hem aileye hem vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına, deyim yerindeyse kolu kanadı kalkmayacak kadar isteksiz ve halsiz durumlarda bulacağına, beklentilerin boşa çıkmayacağına, Allah’ın kendisine nasip ettikleri sayesinde ne kadar ayrıcalıklı olduğunun farkına varacağına ve bunun keyfini süreceğine, uğradığı bütün zararları telafi edeceğine işarettir.

Rüyada bir dağa tırmanmak gördüyseniz:

  • Uzun mesafeli yolculuklar sizi rahatsız edebilir, uzaktaki bir tanıdığın sorunlarıyla ilgilenmeniz gerekebilir.

Rüyada yüksek dağa tırmanmak doğru kararlar alarak kendisine bol şans, uğur ve kazanç getirecek doğru işlerin altına imzasını atacağına, türlü musibetlere uğrayacağına, hayali kurulan mutluluk dolu hayatın yakalanacağına, huzurlu günler geçirileceğine tabir olunur.

Rüyada dağa tırmanmak kazancının tükenmeyeceğine ve kalıcı olacağına, sağlıkla ilgili olarak önemli bir karar vereceğine, gittiği yolda büyük ve iş dünyasında ses getirecek projelere imza atacağına yorulmaktadır.

Rüyada dik bir dağa tırmanmak dertlerinden ve üzüntülerinden sevdiği kişilerin yardımları sayesinde kurtulacağına, ev alımı ile ilgili olarak gireceği bir işte kendisini kandırmaya çalışan bir kişi ile tartışmaya gireceğine, canının derdine düşeceğine delalet eder.

Rüyada dik bir dağ tırmanmak parasal olarak çok sorunlu ve büyük zarar görülecek bir döneme girildiğine, bu yüzden yapılacak işlerde çok uğraş verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına ve verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine, oturaklı, ağır başlı, iyi huylu olması sayesinde herkes tarafından sevileceğine, zarar etme riskini en aza indireceğine alamet eder.

Rüyada sevgiliyle dağa tırmanmak beklenmedik bir anda gelecek bir miras haberi ile çok mutlu olunacağına, kendisine zarar verecek her türlü koşulu en iyi şekilde değerlendirerek yaşamını titiz bir yoldan sürdüreceğine, olumlu ve hayırlı gelişmeler yaşayacağına işaret eder.

Rüyada yeşil bir dağa tırmanmak yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, sorunlarından bu sayede kurtulacağına, girdiği bütün işlerde çok başarılı olacağına, hayatının aksiliklerle geçeceğine tabir olunur.

Rüyada birinin dağa tırmandığını görmek iş dünyasında büyük ses getirecek çalışmalara imza atılacağına, bir sebeple bir dönem üzüleceğine, sağlık sorunlarından kurtuluşa ereceğine işaret eder.

Rüyada bir dağa tırmandığını görmek derin bir nefes alacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir dönemin sona ereceğine, aile hayatının çok daha mutlu bir hal alacağına, biraz olsun hafifleyeceğine ve hayatın belli bir oranda sıradanlaşarak kişiye nefes alacak zaman kazandıracağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments