Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dağı tırmanmak

Rüyada dağı tırmanmak

Rüyada dağı tırmanmak hayırlı bir işe başlayacağına ancak bu işin daha zor bir duruma geçeceğine, yaptığı işin de sıkıntılı olması sebebiyle istenmeyen durumlara düşeceğine ve maddi olarak büyük bir darbe alacağına, atılan adımlar sayesinde çok tanınan ve sevilen biri olunacağına, harcadığının yerine hep daha fazlasının geleceğine ve etrafının da her zaman kalabalık olacağına, herkesin hayır duasını almaya nail olacağına, maddi imkânlarının bir ömür konfor içinde yaşaması için ona yeteceğine, sorunlarının sona ereceğine, ikisi arasındaki ilişkinin gerileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada dağı tırmanmak gördüyseniz:

  • Gerekçi olmayan varsayımlara göre değil, somut bilgilere dayalı seçimler yapmanızda veya kararlar almanızda fayda var.

Rüyada dağın tepesine tırmanmak aklına koyduğu her işi gerçekleştirme fırsatı elde edeceğine, daha önce hiç olmadığı kadar başarılı olacağına, büyük ve güzel gelişmeler sayesinde işini büyüteceğine, kaygılı bir ruh halinin sona ereceğine, bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine ve ferahlığa çıkılacağına yorulmaktadır.

Rüyada yeşil dağa tırmanmak iş için çekilen ve yaşanan sıkıntılardan ötürü bir türlü ödenemeyen borcun kısa bir zaman içinde ödeneceğine, bu sayede rahat bir nefes alınacağına, yeni bir sayfa açacağına, büyük gelirler elde edilmesine ve çok daha büyük işlerin gelip daha farklı çalışmalar yapılmasına büyük destek sağlayıp yüksek bir mevkiye transfer edileceğine işaret eder.

Rüyada dağa tırmandığını görmek endişe duyulacak bazı olaylar yaşanacağına, haram mala, başarılar sayesinde insanlar ile büyük işlere girileceğine, bu işlerden çok hayırlı ve huzurlu bir hayata girileceğine ve bir ömür boyu mutlu ve huzurlu olunacağına yorulur.

Rüyada beyaz dağa tırmanmak maddi açıdan çok sorunlu bir döneme gireceğine, elinde olan parayı bir anda karşısına çıkan bir durumdan ötürü harcamak zorunda kalacağına, kişinin oturmuş ve kurulu bir düzeni olacağına, Stresli ve zor günlerin yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada dik bir dağ tırmanmak gerektiğinde doktor müdahalesi olacağına ve sağlığın tekrar eski haline döneceğine, kişinin rahatının ve keyfinin yerine geleceğine, çeşitli fırsatlar elde edeceğine inanılır.

Rüyada sevgiliyle dağa tırmanmak sonuçtan memnun kalacağına, karlı işler yapma olanağı elde edeceğine, malvarlığının artacağına delalet etmektedir.

Rüyada yüksek dağa tırmanmak hayatının kolaylaşacağına ve yüzünün güleceğine, yine deyim yerindeyse onun yar ve yardımcısı olacağına, aile kurma konusunda bazı kararlar alınacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde sona ereceğine delalet eder.

Rüyada yüksek bir dağa tırmanmak her şeyin üstesinden gelecek güce sahip olmaya, yakaladığı bütün fırsatların boş çıkacağına, çok başarılı adımlar atacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments