Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beyaz çorapla gezmek

Rüyada beyaz çorapla gezmek

Rüyada beyaz çorapla gezmek ihtiyaçlarının ve eksiklerinin artacağına, Mutluluk verici gelişmelerin yaşanacağına, üzgün ve hasta olacağına, çok ünlü bir kişi olacağına, huzur ve şifa bulacağına, ana baba dualarının alınması sayesinde işlerin her geçen gün daha da iyi bir hal alacağına, tartışmaların ve sürtüşmelerin sona ereceğine, borçlarının biteceğine ve üzüntülerinin yerini mutluluğa bırakacağına, çok büyük atılımlar yapılacağına alamet eder.

Rüyada beyaz çorapla gezmek gördüyseniz:

  • Evinizi veya ailenizi ilgilendiren konularla uğraşmanız gerekebilir.

Rüyada beyaz çorapla gezmek hayırlı ve büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine, yakın bir akrabanın vefatıyla miras sahibi olunacağına, bazı ilaçlar ve tedavi yöntemlerinin kullanılacağına delalet eder.

Rüyada çorapla gezmek diğer taraftan bu kişiler ile farklı mecralarda büyük bir tartışmanın yaşanacağına, ailesine sıkıntılardan uzak ve rahat bir hayat yaşatacağına, iş hayatında zorlu zamanlar geçireceğine, büyük bir parasızlık yaşanacağına alamet eder.

Rüyada siyah ve beyaz çorap görmek uzun zamandan beri rahatsız olduğu hastalıktan kurtulacağına ve yaşanan stres ve üzüntünün yakında sonuna gelineceğine, hayata daha sıkı tutunacağına, yokluğa düşeceğine, rızık eksikliği yaşayacağına işaret eder.

Rüyada beyaz çorap giymek her türlü illet hastalığın iyileşeceğine, hayallerin ve duaların kabul, günahların da affolacağına, iyiliğe kavuşacağına, sağlık sorunlarının çözüme kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada beyaz çorapla yürümek bir birlikteliğin sona ereceğine, el üstünde tutulan birisiyken kıymetin yitirileceğine, haksızlığa uğranacağına, arzu ve emellerin kişinin istediği yönde gerçek olacağına, işten güçten fırsat bulup tatile çıkılacağına delalet eder.

Rüyada siyah beyaz çorap görmek pek az kazanç getireceğine, büyük sıkıntı ve yaşanılacak acıya, kişinin başında dönüp duran uğursuzluğun, kara bulutların ve melanetin dağılacağına işaret eder.

Rüyada siyah beyaz çorap giymek eski bir hastalığın nüksedeceğine, hasta olanın da iyileşeceğine, hastalıkların da kalıcı olmayacağına delalettir.

Rüyada beyaz dantelli çorap görmek özellikle evlilik için gün sayılacağına, maddi ve manevi zarara uğranacağına, meslek hayatındaki beklentilerinin karşılanacağına ve bir insanın hayatı boyunca olmak istediği en üst düzeye geleceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments