Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada siyah ve beyaz çorap görmek

Rüyada siyah ve beyaz çorap görmek

Rüyada siyah ve beyaz çorap görmek önün açılacağına, hakkın huzurunda el açıp dua ederek tövbekâr olacağına, eline geçen fırsatları çok iyi ve hayırlı bir şekilde kullanacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını bu şekilde ortadan kaldıracağına, sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve büyük atılımlar gerçekleştireceğine, beklentilerine ulaşacağına, kazancının azalacağına ve zor duruma düşeceğine, uzun zamandan beri yapmak istediği ve bir türlü yapamadığı şeyleri yapacağına, geniş rızık elde edeceğine, ticarette başarılı olacağına, sorun olarak canını sıkan şeylerin yakın bir zaman içinde büyük bir sabır göstermesi sayesinde ortadan kalkacağına işarettir.

Rüyada siyah ve beyaz çorap gördüyseniz:

  • Olan biteni tam olarak anlayabilmek için zaman istemelisiniz.

Rüyada siyah beyaz çorap giymek eline geçen gelirin de çoğalacağına, işlerinden yana bereket ve bolluk olacağına, işlerin ters gideceğine yorulur.

Rüyada siyah beyaz çorap görmek yeni işlere gireceğine, yeni projeler gerçekleştirip iş hayatında büyük bir saygınlık kazanacağına, yapılan çalışmalar ve ortaya konulacak projeler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, hayırlı ve bol kazanç elde edileceğine, sorunların çözüme kavuşacağına yorulur.

Rüyada siyah ve beyaz çorap görmek de rüya sahibinin ağız tadının ve keyfinin yerinde olacağına, sorunlarının çözümü için canla başla çalışacağına, attığı bu adım sayesinde işlerinin birçok insanın dikkatini çekeceğine, büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, bütün sıkıntılarını ve sorunlarını çok emek vererek kısa zamanda ortadan kaldıracağına işaret eder.

Rüyada siyah çorap aramak dünya hayatından çok ahiret yaşamı için savaşacağına, sorunlarını kolaylıkla atlatacağına, zarar ettiği ya da beklemeye aldığı işleri kısa süre içinde düzeltip kara geçireceğine, aile hayatına da yansıyan bu kötü olaydan ötürü insanlar ile olan ilişkilerini neredeyse tamamen keseceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yeni siyah çorap görmek aile büyükleri tarafından onay gören işler yapacağına, uğraşacağı bir meşgalesinin kalmayacağına ve bu dönemde kendisini işe yaramaz hissedeceğine, kazanılacak çok büyük bir başarının ardından sevilen bir arkadaşla işlerin daha da büyütüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada siyah çorap çıkartmak çok ağır ve zor işleri daha kolay ve kısa zaman içinde yapacağına, her zaman bu desteği ve birlik koruyacağına ve kendisine yardım için canla başla çalışan bu insanlar için kendisinin de aynı özveriyi göstereceğine, hak ettiklerinin kendisine ulaşmayacağına ve elindekilerinin de gideceğine, eğitim ve kariyer konusunda resmi bir kurumla bir proje gerçekleştirileceğine alamet etmektedir.

Rüyada ince siyah çorap görmek verilen sözlerin uğranacak bir kriz nedeniyle tutulamayacağına, güzel giden bir ilişkinin bozulacağına, haksız kazanç sağlayan bir kişi yüzünden başın belaya gireceğine, tekin olmayan işlere girileceğine, içine fesat düşeceğine, hileli işler yapmakta geri kalmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada siyah çorap giydirmek çalışılan işte büyük bir zam alınacağına, masa başı bir işe gireceğine, ödeme güçlü çekeceğine, hayallerinin bir bir gerçekleşeceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments