Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada siyah beyaz çorap görmek

Rüyada siyah beyaz çorap görmek

Rüyada siyah beyaz çorap görmek bilge ve alim kimse haline geleceğine, karlı yatırımlarının uzun vadede kendisine büyük kolaylık sağlayacağına, çok rahat bir hayat yaşayacağına, neşeye ve mutluluğa kavuşacağına, olmadık bir sebepten ötürü babayla ters düşüleceğine, kısa süreli hastalık yaşamasına, huzurunun ve mutluluğunun da azalacağına, ummadığı yerlerden menfaat, umut beslediği ve medet umduğu yerlerden de zarar göreceğine işaret eder.

Rüyada siyah beyaz çorap gördüyseniz:

  • İsteklerinizin anlaşılmasını beklemek yerine, bizzat kendiniz dile getirin.

Rüyada siyah beyaz çorap görmek sıkıntıya düşeceğine, huzursuz olacağına, sorunların ve sıkıntıların biteceğine, yeni bir gönül ilişkisine başlanacağına, başarı için fırsatların artacağına tabir olunur.

Rüyada siyah beyaz çorap giymek kendisini hazır hissettiğinde de kararını yerine getireceğine, rakiplerini gerisinde bırakacağına ve kendisine karşı kem gözlerle bakan kişileri de bertaraf edeceğine, onunla ileride çok mutlu olacağı evlilik hayatı için hayırlı bir başlangıç yapıp, birlikteliğe başlayacağına alamet eder.

Rüyada siyah ve beyaz çorap görmek ancak sabır göstermesi sayesinde sorunların çok hayırlı ve başarılı bir şekilde çözüme kavuşacağına, herkese yardım etmek suretiyle bolca dua alınacağına, el attığı her işten zararla çıkacağına inanılır.

Rüyada ayağında siyah çorap görmek iftiraya uğrayacağına, daima önüne bakacağına, onlardan ayrı kaldığı zamanlarda çektiği acıların da unutulacağına işaret eder.

Rüyada yeni siyah çorap görmek dost sandığı kimselerden sıkıntı alacağına, üzüleceğine, dertlerinden kurtulacağına, sıkıntılarını çözeceğine, içine düştüğü karamsarlıktan kurtaracağına alamet etmektedir.

Rüyada siyah çorap görmek can sıkıntısının sona ereceğine, kötü giden bir projenin başına geçirileceğine, çok daha güçlü biri haline geleceğine tabir olunur.

Rüyada siyah çorap yıkamak gelecek olan paranın ise işleri yürütmek için kullanılacağına ve bu yüzden çok sıkıntı çekileceğine, bolluğun sürekli olacağına ve geçim derdinin biteceğine, işlerinin bu sayede açılacağına yorulur.

Rüyada siyah külotlu çorap almak keyfe ve zenginliğe kavuşacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının bu sayede sona ereceğine, şansa alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments