Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çorapla gezmek

Rüyada çorapla gezmek

Rüyada çorapla gezmek cebinden parasının, hanesinden de rızkının eksik olmayacağına, hedeflerine ulaşmak için kısmet ve şans elde edeceğine, prestij kaybı yaşanacağına, bir sebeple bir dönem üzüleceğine ve mutsuz olacağına, sevinçli haberlerin alınacağına, alınan bu haberler sayesinde çok büyük atılımlar yapılacağına, bu sayede hayır getiren adımlar atılacağına ve sıkıntıların kısa sürede mutluluğa dönüşeceğine, çok iyi mevkilere gelmesinde kendisine bir basamak olacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, hayatındaki aksiliklerin ve engellerin adeta bir çığ gibi büyüyeceğine ve rüya sahibinin daha bir mutsuz ve daha bir üzgün olacağına, işlerin her daim hayırlı bir şekilde yürüyeceğine yorulur.

Rüyada çorapla gezmek gördüyseniz:

  • Konuları zorlamamakta fayda var.

Rüyada çorapla gezmek dileklerinin ve dualarının kabul olacağına, rahatının ve huzurunun da yerine geleceğine, işlerinin eskisinden daha iyi ve daha kazançlı bir hal alacağına, borçlarının biteceğine, hastalıklarının azalacağına inanılır.

Rüyada beyaz çorapla gezmek yapılan hataların kısa zamanda telafi edileceğine, elindeki tüm parayı ve malı harcayacağına, var olan saygınlığını da yitirip çok sıkıntılar çekeceğine, çevresindeki insanlardan biri ile hayırlı bir adım atacağına ve sonrasında dünyaevine gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada tabanı yırtık çorap görmek hayallerine kavuşacağına, getirisi çok olan işler yapacağına, rahatlık, lüks ve kolaylık içinde yaşayacağına, yüzünün güleceğine, zengin bir hanımdan yardım görüleceğine, bir toplantıdan diğerine koşacağına yorulmaktadır.

Rüyada siyah çorap istemek rahatının yerine geleceğine, mutluluğunun da artacağına, farklı iş alanlarına yöneleceğine, ortaklı işlere iştirak edileceğine alamet eder.

Rüyada çorabının kaçtığını görmek hasta kimsenin eski neşesine kavuşacağına ve evde bayram havası eseceğine, büyük miktarda para kazanacağına, iyi bir iş hayatına sahip olacağına ve rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine, ailesinin kendisiyle gurur duyacağı işler yapacağına tabir olunur.

Rüyada birine siyah çorap vermek hayattan yana umudunun kırılacağına, yarınlarının kendisine hayır ve mutluluk getireceğine, çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, çok hayırlı işler yaparak büyük kazançlar elde edeceğine, iş için önemli olabilecek bir ortaklık kurularak yeni işlere sermaye olarak kullanılacağına yorulmaktadır.

Rüyada çorap unutmak haneye giren küçük bir miktar para sayesinde derin bir nefes alınacağına, parasının her geçen gün artacağına, sevilen ve iş hayatında sözüne güvenilen bir kişi olunacağına yorulur.

Rüyada erkeğe çorap giydirmek azimle ve sabırla çalışarak işlerini çok iyi bir düzeye taşıyacağına ve hayırlı kazançlar elde ederek çok iyi bir kariyer edineceğine, iç dünyasının zenginleşeceğine, maddi ve manevi olarak büyük adımlar atılacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments