Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beyaz çizgi görmek

Rüyada beyaz çizgi görmek

Rüyada beyaz çizgi görmek kendine olan inancının, kişiyi hayal kırıklığına uğratmayacağına, üzüntü duyulan bir konuda istenen şeylerin gerçeğe dönüşeceğine, iyi bir yer edinerek adından sıklıkla söz ettireceğine, musibetlerin ve sorunların çözüme kavuşacağına, tartışmalarla ve aksiliklerle uğraşılan bir dönem geçirileceğine ve anne babanın sağlık sorunları yüzünden üzüntü duyulacağına, parasız ve işsiz kalacağına, geçim derdine düşeceğine, çekilen hasretin biteceğine, kırgınların ve küskünlerin barışacağına, endişelerin sona ereceğine alamet etmektedir.

Rüyada beyaz çizgi gördüyseniz:

  • Ani tepkiler vermekten, maddi maceralardan veya istikrarsız kişilerden sakınmalısınız.

Rüyada beyaz çizgili gömlek görmek bol kazançlı bir projenin hayata geçirileceğine, huzurunun ve mutluluğunun da baki kalacağına, atılan her adımda daha büyük sıkıntılar çekileceğine, hayallerin gerçekleşmeyeceğine ve bu yüzden fakirlik yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada beyaz çizgili yol görmek beklemediği bir anda kazanacağı mala ve karşısına çıkacak olan hayırlı bir kısmete işaret ederken çok daha az sayıda balık görmesi, beklediği maddi kazanca ulaşamayacağına, hayat içinde tertemiz bir sayfa açılacağına, çözümsüz sorunları olmayacağına, sağduyulu olması ve mantıklı kararlar alması sayesinde her işin altından kolaylıkla kalkabileceğine işarettir.

Rüyada siyah beyaz çizgili yılan görmek başının hiç dara düşmeyeceğine, ilerde kişinin başına türlü sıkıntılar geleceğine, uzun yıllar etkisinden kurtulamayacağı olumsuzluklar yaşayacağına, verilen emeğin boşa gideceğine yorulmaktadır.

Rüyada beyaz çizgili kağıt görmek kısa bir zaman içinde maddi açıdan zarar getirecek bir işe adım atılacağına, çektiği zahmetten ve çileden kurtulmasına vesile olacak oluşumların ve girişimlerin içinde yer alma şansına sahip olacağına, yüzünün güleceğine, sorunlarının çözüleceğine, hayallerinin gerçekleşeceğine ve ettiği duaların da kabul olacağına yorulur.

Rüyada beyaz çizgi görmek hayatın güzelliklerinden nasipleneceğine, malını ve canını riske edeceğine, yaptığı çalışmalar sayesinde sorunlarından kurtulacağına, insanlar tarafından sevileceğine delalet eder.

Rüyada yüzünde çizgiler görmek bir ömür boyu refah içinde yaşanacağına, her adımı takip edilen biri olup bu şekilde çok para ve mal kazanacağına ve bu durumu çok büyük ve çok yararlı bir avantaja çevireceğine, kötü bir habere veya tehlikeye işaret etmektedir.

Rüyada yüzünde çizgi görmek atılan adımların büyük bir sıkıntıya yol açacağına, evin kasasına giren gelirin artacağına, çok zor bir durumdan çıkıldığı için bir tatilin iyi gelebileceğine, beklenen hayırlı bir haberin yakın bir zaman içinde geleceğine ve bazı olaylardan ötürü çok da ağır olmayan sorunlar yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada kalemle çizgi çizmek kötü ve sorunlu bir dönemden geçeceğine, aşk konusunda çok büyük bir ilerleme kaydedileceğine ve hayırlı bir kısmet ile tanışılacağına, işlerinde çok iyi bir noktaya geldiği bir dönemde düşmanlık yapan bir kişi tarafından zarar verilmek isteneceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments