Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beyaz çarşaflı birini görmek

Rüyada beyaz çarşaflı birini görmek

Rüyada beyaz çarşaflı birini görmek kişinin sülalesindeki erkek birey sayısının artacağına, iş yerinde çok üst mevkilere terfi ettirileceğine, özellikle öz güven konusunda daha da iyi hissedeceğine, eğitim konusunda bir adım atılacağına, dolandırılacağına, iftiraya uğrayacağına, kötü kişilerin şerrine denk geleceğine, bir sağlık sorunuyla karşı karşıya kalınacağına, rüyayı gören kişinin varını yoğunu kaybedeceğine, işlerinin çok iyi olacağına ve büyük kazanç elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada beyaz çarşaflı birini gördüyseniz:

  • Yaşadığınız soğumayı ciddiye almanız daha iyi fikirler bulmanızın yolunu açabilir.

Rüyada beyaz dantelli çarşaf görmek eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine büyük kazançlar elde edeceğine, üzüldüğü konularda sevdiği kişilerden yardım alacağına, aksiliklerin ortadan kalkacağına, kariyerini dilediği gibi sürdüreceğine yorulmaktadır.

Rüyada yıkanmış beyaz çarşaf görmek mutluluk gözyaşı dökeceğine, maddi olarak güç ve kuvvet edineceğine işaret ederken aynı zamanda da rüya sahibinin zor durumda olan bir kimseye iylik ve hayır yaparak onun gönlünü kazanacağına, bir sebeple moral olarak çok kötü olacağı bir döneme gireceğine, yakında işlerinin aksayacağına alamet eder.

Rüyada beyaz yatak çarşafı görmek anne ya da baba ile ters düşüleceğine, kısa süreli bir yolculuğun yaşanacak aksilikler yüzünden gereğinden fazla uzayacağına, elinde bulunan imkânları pek iyi bir şekilde değerlendireceğine, her iki tarafın da çok üzüleceğine, tartışmalarla ve aksiliklerle uğraşılan bir dönem geçirileceğine ve anne babanın sağlık sorunları yüzünden üzüntü duyulacağına işarettir.

Rüyada asılmış beyaz çarşaf görmek geleceğinin kendisine hayır ve mutluluk getireceğine, kendine olan inancı sayesinde de hiçbir zaman karamsarlığa, umutsuzluğa ve geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, böylece daha büyük adımlar atılacağına yorulur.

Rüyada beyaz çarşaf giymek yüzünün güleceğine, kısmetlerinin açılacağına, daha doğru karar verebilmesi için ona yardımcı olacağına, kendine geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada beyaz çarşaflı yorgan görmek maddi anlamda gücünün hep yerinde kalacağına, alınacak bir kararla kişinin kendisine ait bir yuva kurmak için girişimlerde bulunacağına, ancak daha sonra atılan bazı adımlar sayesinde bu durumların tam anlamıyla düzeltileceğine yorulur.

Rüyada beyaz çarşaf silkelemek kafasındaki sorunları çözeceğine, maddi anlamda güç kaybedeceğine, ailesinin ihtiyaçlarını karşılamakta zorlanacağına, üzüleceğine, hayal kırıklığına uğrayacağına rivayet eder.

Rüyada mavi beyaz çarşaf görmek elde bulunan imkânların çok hayırlı ve kazançlı bir şekilde değerlendirileceğine, askıya almak zorunda kaldığı çalışmaları yakın bir zaman içinde nihayete erdireceğine, ferahlığa çıkacağına, götürüsünün, getirisinden daha fazla olacağına, emeklerinin boşa gideceğine, kar etmek için yeni girişimlerde bulunacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments