Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beyaz dantelli çarşaf görmek

Rüyada beyaz dantelli çarşaf görmek

Rüyada beyaz dantelli çarşaf görmek işlerinin düşeceğine, bazı çalışmaların büyük kazanç sağlayacağına, mutlu olunacağına, zarar edilen işlerin yakında telafi edileceğine, çok büyük atılımlar yapacağına, yaptığı her işle daha fazla tanınacağına ve çok daha iyi bir konuma geleceğine, büyük tartışmaların yapılacağına, kalp kırıklıklarının yaşanacağına ve kötü sözlerin işitileceğine, kişinin eline geçecek olan büyük bir fırsata, aile hayatının her geçen gün daha da güzelleşeceğine, maddi kayıpların olacağına yorulmaktadır.

Rüyada beyaz dantelli çarşaf gördüyseniz:

  • İşinizi veya duygusal hayatınızı ilgilendiren ilişkilerinizde sıkıntılar yaşanabilir.

Rüyada beyaz dantelli çarşaf görmek işten güçten fırsat bulup tatile çıkılacağına, hayırlı bazı çalışmalar gerçekleştirip büyük kazançlar elde edeceğine, şansının ve kısmetinin de hep kendisinden yana gideceğine rivayet etmektedir.

Rüyada dantelli beyaz çarşaf görmek kişinin rahat edeceğine, çarelere ve çözümlere ulaşılamayacağına, çok kötü hissedileceğine, hayal edilen şeylere kısa sürede kavuşulacağına, üzüntülerin biteceğine rivayet eder.

Rüyada dantelli çarşaf görmek sorunlarının ve sıkıntılarının çok kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına, herkesi hayran bırakacak bazı atılımlar yapacağına, rakiplerini çok kıskandıracak ilişkiler kurup işini farklı şekillerde büyüteceğine, konfor içinde yaşayacağına, parasının ve malının eksilmeyeceğine, yaşanan kötü anıların silineceğine inanılır.

Rüyada beyaz dantel ördüğünü görmek hiç bilmediği ve görmediği yerler gezip göreceğine, rüya sahibinin bu sayede ağız tadı içinde bir hayat geçireceğine, maddi olarak çok iyi bir konuma gelineceğine, çok hayırlı fırsatlara sahip olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada beyaz iple dantel görmek her zaman dürüstlüğü, azmi ve çalışkanlığı ile takdir toplayacağına, ancak bunun için bir hayli geç kaldığına da alamet olan rüya, güvenilip sır paylaşılan kimselerin, bu bilgileri rüya sahibini arkadan vurmak için kullanacağına, çok daha kötü günler gördüğü zaman da bu insanların kendisine yardım edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada beyaz dantel görmek güzel sonuçlar doğuracak bir iş konusunda adım atacağına, rahatının ve ağız tadının kaçacağına, tüm sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada beyaz dantel örmek sorunlarının tamamen biteceğine, bir sebeple çok büyük bir zarar edileceğine, ortak olunan kişiden ihanet görüleceğine, aile bireylerinden birinin sıkıntısı ile uğraşılacağına, eşi ve çocukları ile çıkacağı bir yolculuktan güzel haberlerle döneceğine, iş yaşantısındaki aksiliklerin, sorunların tez zamanda ortadan kalkacağına delalet eder.

Rüyada beyaz dantel ipi görmek sağlıkla ilgili önemli bir adım atılacağına, rahatsızlıklarla boğuşulacağına, kalp kırıklığı yaşanacağına, düzenin bozulacağına, haneye nifak gireceğine, hayırlı ve güzel işler yapacağına ve insanlar arasında saygın kimse haline geleceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments