Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kirli çarşaf yıkamak

Rüyada kirli çarşaf yıkamak

Rüyada kirli çarşaf yıkamak hiç beklemediği bu olay karşısında sıkıntıya düşeceğine, hayatından razı geleceğine, zarar veren bir kişinin haneden gönderileceğine, büyüklere saygılı bir kişi olunacağına, içindeki tüm sıkıntılardan kurtulup hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ve bir ömür boyu mutlu ve huzurlu yaşayacağına, çok hayırlı olaylar ile karşılaşacağına, eğer bekarsa sevdiği ile evleneceğine, güzel, ferah ve gösterişli bir ev satın alacağına, zararların daha çok çalışmayla telafi edileceğine ve zengin olunacağına tabir olunur.

Rüyada kirli çarşaf yıkamak gördüyseniz:

  • Evinizi yaşadığınız yeri veya standartlarınızı geliştirmenizi sağlayacak adımlar atabilirsiniz.

Rüyada kirli çarşaf yıkamak fakirlik ve yokluk göreceğine, konforunun ve lüksünün de sürüp gideceğine, endişeli bekleyişlerin sona ereceğine delalet eder.

Rüyada kirli yatak çarşafı görmek iş konusunda büyük sorunlarla karşılaşacağına, girdiği işlerde zorluk çekeceğine, hastalıkların şifa bulacağına ve çok uzun bir süredir devam eden kötü olayların artık sona ereceğine, ana baba duası alınması ile güzel bir işe ortak olunacağına inanılır.

Rüyada beyaz kirli çarşaf görmek sorunlarının ve problemlerinin çözüleceğine, hayata karşı bakışının olumlu yönde değişeceğine, yaşam şartlarının iyileşeceğine, imkânlarının çoğalacağına, sevdiği kişilerden ihanet göreceğine, büyük üzüntüler yaşayacağına, uğursuz ve olumsuz olayların unutulacağına alamet eder.

Rüyada kirli çarşaf görmek çok güzel ve hayırlı işlere girerek insanlara yardım edeceğine, yaşamının olumlu ve hayırlı şekilde ilerleme göstereceğine, onları memnun eden davranışlar sergileyeceğine inanılır.

Rüyada kirli yatak çarşaf görmek yapacağı diğer işlerin de çok ses getiren çalışmalar olması sayesinde büyük bir özgüvene kavuşup kendi işini kuracağına, hayırlı olaylar ile karşılaşacağına, eş ve para konusunda kişinin çok şanslı olacağına alamet etmektedir.

Rüyada beyaz çarşaf yıkamak meslek hayatında imza ve söz yetkisine sahip kimse konumuna geleceğine, üzüntü verici olaylar yaşanacağına, maddi ve manevi olarak büyük kazanç elde edeceğine ve iş hayatında kazandığı deneyimleri etrafındaki insanlara aktaracağına inanılır.

Rüyada kirli elbiseyi yıkamak çok büyük ve sağlam dostluklar sayesinde hiçbir zaman sırtın yere gelmeyeceğine,  işlerin her zaman rast gideceğine ve mutlu olunacağına, büyük çalışmalar sırasında çok güzel günler göreceğine ve bundan sonra karşısına çıkabilecek durumlar için daha dikkatli olacağına, sorunlarını kısa zamanda ortadan kaldırıp çok daha başarılı işler yapacağına ve şansının yaver gitmesi ile işlerini kısa bir zaman içinde büyüteceğine işaret etmektedir.

Rüyada kirli suyla el yıkamak mutluluğa ve neşeye, uzun zamandan beri işe yaramadığı ve kullanılmadığı düşünülen bir eşyanın elden çıkarılacağına, gerçekleştirilecek işlerden yüklü miktarda kazançlar elde edileceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments