Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beyaz temiz çarşaf görmek

Rüyada beyaz temiz çarşaf görmek

Rüyada beyaz temiz çarşaf görmek zor zamanlar geçireceğine, üzüntülerinin ve sıkıntılarının en kısa sürede sona ereceğine ve her zaman mutlu bir kişi olacağına, etrafındaki insanlardan herhangi bir şekilde yardım görmeyeceğine, büyük hatalar yapacağına, pişmanlık duyulacak şeyler yapılacağına, yaptığı fedakârlık kadar onlardan da fedakârlık göreceğine, zenginlik sahibi olunacağına, hastalıklardan ve kederlerden de uzak olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada beyaz temiz çarşaf gördüyseniz:

  • Sunabileceğiniz veya göstermek istediğiniz şeyler var.

Rüyada beyaz temiz çarşaf görmek makbul olan mallardan alın terinin ve emeklerinin karşılığında hak ettiği şekilde nasipleneceğine, yaptığı işlerle çok büyük bir şöhrete karışacağına ve uzun zamandır muzdarip olunan bir rahatsızlığın geçeceğine, bekarsa evleneceğine, evliyse eşiyle arasındaki anlaşmazlıkları çözerek daha sağlıklı bir aile hayatına kavuşacağına alamet eder.

Rüyada temiz çarşaf görmek onlardan destek göreceğine ve hayır bulacağına, çok sevinçli ve huzurlu günler görüleceğine, uzun zamandan beri kurulan hayallere kavuşulacağına, uzun yıllardan beri hayali kurulan herşeye kavuşulacağına, üzüntülerin sona ereceğine rivayet eder.

Rüyada beyaz dantelli çarşaf görmek mutlu ve huzurlu bir kişi olunacağına, sürekli hastalıklar ile boğuşmak zorunda kalacağına, planların alt üst olacağı olayların yaşanacağına, kişinin gülen yüzünün solacağına ve çok zor bir dönem geçireceğine delalettir.

Rüyada yıkanmış beyaz çarşaf görmek hakkınızda hiç de hoş olmayan dedikodular yapılmasına, sorunlu bir şekilde başlayan işlerin yoluna girip çok büyük miktarlarda para kazandırmaya başlayacağına, çalışkanlığı neticesinde kariyerini yükselteceğine yorulmaktadır.

Rüyada beyaz çarşaflı kadın görmek geçmişte uğradığı haksızlıklardan dolayı kendisinden af dileyecek insanlara, düşmanlardan uzak, tamamen huzur dolu bir ruha sahip olacağına, aile hayatında ister istemez çeşitli soruların çıkacağına, sıkıntılardan ve sorunlardan kısa süre sonra kurtuluşa erileceğine tabir olunur.

Rüyada beyaz çarşaf silkelemek sadece maddi gücünün değil aynı zamanda manevi gücünün de ömür boyu süreceğine, aile bireyleri ile birlikte bir yola çıkılacağına, hatasız ve en başarılı şekilde iş yapmak için çaba gösterileceğine, şimdiye kadar hiç olmadığı kadar iyi gelişmeler göstereceğine alamet eder.

Rüyada beyaz çarşafa sarılmak hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, kendisini büyük bir iş sıkıntısının ortasında bulacağına, eline geçen fırsatların kazançtan çok zarar getireceğine, şansının bahtının açılacağına, geleceğinin de umut vadedeceğine yorulmaktadır.

Rüyada beyaz çarşaflı yatakta yatmak kötü gününden de geri duracağına, hem verimi yükselteceğine, onurlu bir hayat süreceğine inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments