Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beyaz boncuk görmek

Rüyada beyaz boncuk görmek

Rüyada beyaz boncuk görmek hatalarından erken döneceğine, tecrübe edinirken can sıkıntısı yaşansa da elde edilen bilgilerin çok değerli olacağına, yapılan hataların kısa zamanda telafi edileceğine, rızkının eksileceğine, kazancının azalacağına, hasret çekenlerin kavuşacağına, iş hayatında yaşanan parasal sorunların eş, dost ya da akraba vasıtası ile çözüleceğine, elinde bulunan imkânları kullanarak sorunlarına çok daha iyi çözümler bulacağına, kendisini hiç bilmediği bir işte bulmasına rağmen kısa süreli bir inceleme sayesinde işi öğreneceğine, girdiği işlerde başta çok iyi giderken daha sonra zarar etmeye başlayacağına, yüzün güleceğine yorulur.

Rüyada beyaz boncuk gördüyseniz:

  • Bir ihtimal de, size bir sığınmacı veya tutsak muamelesi yapan kişilerle sıkıntı yaşayabilirsiniz.

Rüyada beyaz boncuk görmek tanınmayan biri ile tartışılıyorsa da beklenmedik bir şansa sahip olunacağına, hayatını düzene sokmak için yapacağı şeylerin ters tepeceğine, sevdiği kişiler ile yola çıktığı işlerin ister istemez bir noktada kilitlenip kalacağına, sorunların üstesinden geleceğine işaret eder.

Rüyada beyaz nazar boncuğu görmek çok büyük ve kötü olaylar yaşayarak ve dedikodu malzemesi olarak insan içine çıkamaz durumlara geleceğine, kişinin şansının ve kısmetinin açılacağına, işinin yoluna gireceğine, aynı hatayı ikinci kez tekrarlamayacağına işaret etmektedir.

Rüyada mavi ve beyaz boncuk görmek keyfinin yerine geleceğine, işlerinin açılacağına, hayatının bir anda allak bullak olacağına, çok sevdiği kişilerden uzak duracağına yorulur.

Rüyada siyah beyaz boncuk görmek çok hayırlı bazı kişiler ile iş ortaklığı kuracağına, mal varlığının neredeyse eriyeceğine, şanssızlığın ve kısmetsizliğin aşılacağına işaret eder.

Rüyada beyaz boncuk toplamak planlarının işe yarayacağına bu sayede içindeki sıkıntılı durumdan kurtularak düze çıkacağına ve hayatının daha kolay hale geleceğine, hayat içinde çok güzel olaylar ile karşılaşılacağına, çalışmalarının hayal ettiği takdiri toplayacağına işaret etmektedir.

Rüyada beyaz boncuk dizmek en fazla hayatını belli bir standartta sürdüreceğine, eski hayatını geride bırakıp, düzenli ve daha güvenli bir hayat yaşayacağına, çok daha iyi başarılar kazanacağına tabir olunur.

Rüyada beyaz boncuklu elbise görmek daha sonra hayırlı işlere gireceğine, işlerinin çok iyi bir hal alacağına, onlarla dayanışma içinde olacağına, iş hayatında büyük kazançların elde edileceğine işarettir.

Rüyada beyaz boncuklu kolye görmek yaşanacak sıkıntılı bir durum yüzünden çok kötü şeylerin ortaya çıkacağına, uzun bir süre zorluk çekileceğine, çok hayırlı ve güzel gelişmelerin olacağına, olayın iş hayatını kötü bir şekilde etkilemesinden ötürü çok büyük maddi zarara uğranacağına ve aile hayatında gün geçtikçe daha sıkıntılı günler geçirileceğine yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments