Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mavi ve beyaz boncuk görmek

Rüyada mavi ve beyaz boncuk görmek

Rüyada mavi ve beyaz boncuk görmek eline çok hayırlı fırsatlar geçeceğine bu sayede bolluk, bereket ve zenginliğe kavuşacağına, kazancını arttırıp mal ve mülk sahibi olacağına, parasız ve ekmeksiz yaşamak zorunda kalacağına, bolluk ve bereket yakalayacağına, mal ve mülk konusunda çok iyi yerlere geleceğine, özgüvenini yüksek tutarak işteki başarısını herkesin takdir edeceği şekilde ortaya koyacağına, borçlanacağına, işini kaybedeceğine, maddi ve manevi olarak sorunlarla boğuşulacağına, sevilen bazı kişilerden ya da iş arkadaşlarından ihanet görüleceğine işarettir.

Rüyada mavi ve beyaz boncuk gördüyseniz:

  • Söylediklerinizin doğru anlaşıldığından emin olmadan cümleyi bitirmeyin.

Rüyada mavi ve beyaz boncuk görmek kaygılı bir ruh halinin sona ereceğine, bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine ve ferahlığa çıkılacağına, işi en doğru şekilde yönetmeyi başaracağına, yaptığı makbul ve hayırlı işler sayesinde sevdikleri ile daha bir yakınlaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada koluna mavi boncuk takmak elinde bulunan imkânlar sayesinde çok daha iyi biryere ulaşacağına, sevilen kişiler ile büyük bir ortaklık kurulacağına, rüya sahibinin tüm korkularından ve günahlarından arınacağına yorulmaktadır.

Rüyada mavi boncuklu kolye görmek yaptığı şeyden ötürü büyük bir pişmanlık duyacağına, üzüntüden ve gözyaşından uzak duracağına, düşmanlarını ve rakiplerini kahredeceğine, kendisini Allah’a yakınlaştıracak hayır işlerine daha çok vakit ve para ayırabilme şansına nail olacağına delalet etmektedir.

Rüyada mavi boncuk kolye görmek rakipler tarafından kötü durumlara düşürülmeye çalışılacağına, kısa süre içinde bitebilecek bir işin daha uzun bir süreye çıkacağına, sıkıntılarından kurtulup hem ailesi içinde hem işyerinde çok güzel günler göreceğine ve çok büyük mutluluklar yaşayacağına delalet eder.

Rüyada mavi boncuklu bileklik takmak sağlığının yerine geleceğine, bir sebeple sırada bekleyen işlerin erteleneceğine ya da askıya alınacağına, üzüntülerin son bulacağına ve sorunların ve sıkıntıların sona ereceğine yorulmaktadır.

Rüyada mavi boncuk toplamak hayalini kurduğu büyük başarılara ulaşacağına, eşler arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına, aralarında bir konuşma geçeceğine işaret etmektedir.

Rüyada mavi nazar boncuk görmek tartışmaların ve sorunların sona ereceğine, uzun bir dönemden sonra ilk kez çok rahat edileceğine ve daha güzel günler için beklenmeye başlanacağına, çeşitli tartışmalar yaşanacağına, düşenin elinden tutup açlara yemek vereceğine rivayet eder.

Rüyada mavi boncuklu küpe görmek işlerinin bozulacağına, elde edilen kazanç ve ulaşılan ün yüzünden kötü kişiler tarafından zor duruma düşürüleceğine, yaptığı bazı işlerde kendisini en iyi şekilde göstereceğine delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments