Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada siyah beyaz boncuk görmek

Rüyada siyah beyaz boncuk görmek

Rüyada siyah beyaz boncuk görmek ortak işlere gireceğine fakat bu insanların kendisini yarı yolda bırakacağına, çektiği zorlukların biteceğine, moralinin ve keyfinin yerine geleceğine, geçim derdinin sona ereceğine ve kötü günlerinin de unutulacağına, bekar ise evleneceği kimse ile tanışacağına, hep hayalini kurduğu yaşamın da kapılarını yavaş da olsa aralamayı başaracağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine ve arkadaşlar arasında sevilen bir kişi olunacağına, ticaret hayatına atılacağına, iş hayatında ve sosyal hayatta zarar vermesi muhtemel olan kişilerin hayattan çıkarılacağına, başına gelenlere takılıp kalmak, talihe kızmak yerine her zaman ne yapabileceğine bakarak, mantıklı ve akıllıca hareketlerde bulunmak suretiyle herkesi kendisine hayran bırakacağına alamet etmektedir.

Rüyada siyah beyaz boncuk gördüyseniz:

  • Bazı gelişmeler şaşırtıcı olabilir.

Rüyada siyah beyaz boncuk görmek mesleğinde başarı ve zafer elde edeceğine, inancından sapacağına, hayırsız bir kişinin sebep olduğu sıkıntıya çözüm olacağına yorulur.

Rüyada siyah boncuklu bileklik görmek büyük adımlar atılacağına, işlerine verimin hâkim olacağına ve yaşamına kolaylık geleceğine, bir sebeple çok büyük sorunlarla karşılaşacağına tabir olunur.

Rüyada siyah boncuk takmak çok büyük ve hayırlı bir iş hayatı yaşayacağına, çok mutlu ve huzurlu olacağına, iş hayatında çok güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, hayatını sürdürmekte zorlanacağına, sorumsuzlukları yüzünden büyük sıkıntılara girilen bir kişi ile aradaki bağların kopartılacağına ve hakkaniyetli bir paylaşım içine girileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada siyah boncuklu elbise görmek büyük mal ve mülk sahibi olunacağına, hayatının ve işlerinin yoluna gireceğine, deyim yerindeyse ayağının tökezlemeyeceğine işarettir.

Rüyada siyah boncuk görmek kişinin zor günlerden geçeceğine, kişinin eski yaşantısına dönerek yeniden mutlu günlerin keyfini sürmeye başlayacağına, karşısında esas duruşa geçilecek kadar itibar kazanacağına ve zaferler elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada siyah boncuklu kolye görmek her daim aile tarafından kollanacak olan rüya sahibinin sırtının yere gelmeyeceğine, sevdiği ve değer verdiği kişilerin her zaman yardımlarını alacağına, iş hayatının stresinden kısa süreli de olsa uzaklaşılacağına delalet eder.

Rüyada mavi ve beyaz boncuk görmek zahmetli ve sancılı evrelerini ve  aşamalarını göğüslemeyi göze alacağına, aile bireyleri ile birlikte girilecek bir iş sayesinde çok iyi bir konuma gelineceğine ve kırılan kişilerin barıştırılmasında önayak olunacağına, geçim sıkıntısına düşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada beyaz boncuk toplamak düşmanını dost, dostunu da düşman sayacağına ve yanlış kimselere değer vereceğine, dirsek çürüterek çalıştığı projelerinde istediği noktaya geleceğine, meslek hayatındaki beklentilerinin karşılanacağına, gösterilen çabaların deyim yerindeyse meyvelerini vereceğine, şansın yüze güleceğine, kazanılmış olan deneyimler sayesinde kazancın epey artacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments