Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beyaz boncuklu elbise görmek

Rüyada beyaz boncuklu elbise görmek

Rüyada beyaz boncuklu elbise görmek kıran kırana bir mücadelenin ardından rakiplerin çok zarar edeceğine ve kısa süre içinde pek beklenmeyen bir performans sergileneceğine, bu performans sayesinde de iş konusunda teklif alınacağına, iyi günlerinde çevresinde olan kişilerin bu dönemde kendisini yalnız bırakacaklarına ve dolayısıyla da  çevresinin bomboş olacağına, planların istediği gibi gitmeyeceğine, aile hayatında yaşanacak tartışmaların ve sorunların sona ereceğine, iş hayatında disiplinli ve ahlaklı çalışması ve ortaya koyacağı projeler sayesinde çok hızlı ilerleyip yüksek mevkilere terfi edileceğine, dost ya da akrabalarından bazılarının vereceği destek sayesinde çok büyük bir atılım yapacağına, şerefli bir hayat süreceğine, yeni işler alma fırsatı elde edeceğine, askıda olan işlerinde olumlu gelişmelerle ve sevindirici olaylarla karşılaşacağına delalettir.

Rüyada beyaz boncuklu elbise gördüyseniz:

  • Bir iş birliğinizde ipleri elinizde tutmanız gerekiyor.

Rüyada beyaz boncuklu elbise görmek geleceği için atacağı yeni ve hayırlı adımlara, büyük umutlarla girdiği bir işten eli boş döneceğine, aile hayatı ile ilgili bazı musibetlerle karşılaşacağına, elde bulunan maddi ve manevi kaynakların kısa süre içinde tükeneceğine rivayet etmektedir.

Rüyada boncuklu elbise görmek rakiplerin üzüleceğine, işinin ehli olan ve en tepedeki kişilerle hareket edip, hem tecrübe hem de sermaye kazanacağına, bir yolculuk öncesi alacağı kötü bir haber nedeniyle o yola çıkmaktan vazgeçeceğine delalet eder.

Rüyada siyah boncuklu elbise görmek en pahalı evlerde oturacağına, en son model, en gösterişli arabalara bineceğine, stres atılacak aktiviteler yapılacağına, darlığa düşmeyeceğine, alım zorluğu yaşamayacağına yorulur.

Rüyada boncuklu elbise giymek sevdiği kişilerden alacağı yardım sayesinde sorunlarından kurtulacağına, işlerinin çok hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine, başarı ve zafer elde edecek taraf olacağına, çok sert eleştirilerle karşılaşılacağına alamet eder.

Rüyada mavi ve beyaz boncuk görmek çok günah işleyeceğine, önündeki yaşamında maddi ve manevi yönden huzursuz ve rahatsız olacağına, sağlığına kavuşacağına, verilen bir sözün yerine getirileceğine, hayır getirecek ve yeni iş kapıları açacak bir işe girileceğine, parasal olarak iyi bir kazanç elde edileceğine, tüm sıkıntıların arasında rahat bir nefes aldıracak bir haber alınacağına tabir olunur.

Rüyada beyaz boncuk toplamak hiç beklemediği bir anda çok para kazanacağına ve hayatın yüzüne güleceğine, duyguların karşılık bulacağına, kırgınlıkların ve kızgınlıkların geçeceğine yorulur.

Rüyada siyah beyaz boncuk görmek eşlerin arasının bozulmasına sebep olacağına ve parasal bir sıkıntıya yol açacağına ancak daha sonra gelecek bir yardım ya da alınacak bir destek sayesinde işlerin yoluna gireceğine, çok büyük bir ferahlama ve rahatlık yaşayacağına, çok başarılı ve hayırlı işlere imza atacağına, sıkıntılarını bir köşeye bırakarak daha doğru bir kişi olmak için çaba göstereceğine, umut beslediği ve medet umduğu yerlerden de zarar göreceğine işaret eder.

Rüyada beyaz boncuk almak yakın bir arkadaşla birlikte yeni işlere girileceğine, sorunların kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, zorlukların biteceğine, üst mevkilere terfi edilmek gibi bir onura nail olunacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments