Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada taksiye binmek

Rüyada taksiye binmek

Rüyada taksiye binmek başını ağrıtan ve canını sıkan sorunların ortadan kalkacağına, elinde olan bir miktar paranın yakın bir zaman içinde gereksiz bir şey için harcanacağına, karşılaşacağı bazı olaylardan ötürü kalbinin kırılacağına, kazancının eksileceğine, bir sebeple işsiz kalınacağına, kişinin kazancını artırmak uğruna hileli yollara başvuracağına, ekonomik olarak zayıflayacağına, çok büyük kazançlar ve başarılar elde edileceğine, haneye giren küçük bir miktar para sayesinde derin bir nefes alınacağına, şanssızlığın yakın zaman içinde şansa dönüşeceğine rivayet eder.

Rüyada taksiye binmek gördüyseniz:

  • Nasıl davranırsanız davranın istekleriniz bir bir gerçekleşiyor; olayları zorlamamalısınız.

Rüyada sevgiliyle taksiye binmek borçlarının ve geçim derdinin biteceğine, aylık gelirinin artacağına, kısmetsizliğin ve şanssızlığın uzaklaşacağına inanılır.

Rüyada siyah taksiye binmek dualarının ve tövbelerinin de kabul olacağına, aile bireyleri ile hiç yoktan yere tartışma yaşayacağına, gelir seviyesinin ortalama kazanç elde eden insanlara oranla çok daha yüksek hale geleceğine tabir olunur.

Rüyada taksi binmek hayatının her alanına mutluluğun yayılacağına, moralinin yerine geleceğine, elinin de bollaşacağına, pişmanlık duyacağı kararlar alacağına tabir olunur.

Rüyada beyaz taksiye binmek aydınlanacağına, maddi ve manevi olarak çok hayırlı ve mutlu olunacak bir duruma gelineceğine, bir sebeple ortaklığın bozulacağına alamet eder.

Rüyada kırmızı taksiye binmek rüya sahibinin az bir sürede ferahlığa kavuşacağına, çaresizliklerine ve çözümsüzlüklerine çareler ve çözümler bulacağına, beklentilerinin gerçekleşeceğine bu sayede tatmin olacağı ölçüde saadeti, kazancı, neşeyi ve sağlığı bulacağına işarettir.

Rüyada beyaz bir taksiye binmek sorunlarını bu sayede çözeceğine, aksiliklerin aşılacağına, çok sorunlu bir işin üstesinden bu sayede geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada ticaret taksiye binmek sevincine ve mutluluğuna kavuşmayı başaracağına, arkadaş ilişkilerinde küslüklerin, kırgınlıkların, alınganlıkların hasıl olacağına, sancılı geçen bir projenin hayırlı bir şekilde nihayete erdirileceğine, sorunların ortadan kaldırılacağına işaret eder.

Rüyada sarı ticari taksiye binmek hastalıkların kişiye uzak duracağına, bazı konularda işleri için doğru kararlar vereceğine, amaçlardan sapmaya işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments