Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beyaz bebek çorabı görmek

Rüyada beyaz bebek çorabı görmek

Rüyada beyaz bebek çorabı görmek sevgiyi kaybederek ömür boyu pişman olacağına, kişinin kendisini çirkin ve bitkin bir şekilde görmesi ise, kısmetinin bir süre daha istediği gibi olmayacağına, mutsuz ve kötü günler yaşayacağına, karamsar olacağına ve huzursuz günler geçireceğine, keyfinin ve neşesinin kaçmasına neden olacağına, sevilen kişi ile çok hayırlı bir karar alınacağına, saygın biri haline geleceğine, gelişmelerin olacağına, bazen umutlarını yitireceğine, birbirini çok seven kişilerin çıkacak dedikodular yüzünden ayrılacağına tabir olunur.

Rüyada beyaz bebek çorabı gördüyseniz:

  • Evinizde yapacağınız değişiklikler yaşam kalitenizi arttırmanıza da yardım edebilir.

Rüyada beyaz bebek çorabı görmek iş konusunda çok büyük atılımlar yapacağına, sorunlarının sona ereceğine, hiçbir durumda karamsarlık yaşamayacağına, yaşadığı sorunlar yüzünden psikolojisinin bozulacağına, sevdikleri ile arasının açılacağına ve zor zamanlar geçireceğine rivayet eder.

Rüyada yırtık beyaz çorap görmek gözünü bürüyen mal ve para hırsına kapılacağına, artık güzel ve kolay bir hayata kavuşacağına, dünya malı edineceğine ve daha rahat bir yaşama kavuşacağına alamet eder.

Rüyada beyaz çorap giydirmek rüya sahibinin başarısız olması nedeni ile kazancının eksileceğine, borçların ödenememesi yüzünden alacaklıların kapıya dayanacağına, sorunların adım adım da olsa çözüleceğine, atılacak bütün adımların hayırlı yollar açacağına delalet eder.

Rüyada beyaz külotlu çorap görmek kazancın artmasına, karşısına çıkacak pürüzlerin kendisini yıldıramayacağına, hayırlı bir kısmet ile tanışıp üzüntülü ve sorunlu ruh halinden kurtulup yine gülmeye ve eğlenmeye başlayacağına ve hayatına kaldığı yerden devam edeceğine inanılır.

Rüyada mavi beyaz çorap görmek en son atacağı bir adımdan ötürü maddi olarak bir kişi ile tartışmaya gireceğine, eğitimle ilgili olarak çok büyük bir karar verileceğine, daha önce kazanmadığı kadar büyük kazançlar elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada beyaz kirli çorap görmek kişinin endişe ettiği konuları sabır ve azim göstererek çözebileceğine, sorunlarının son bulacağına, sıkıntılarının Allah’ın izni ile en kısa zamanda biteceğine, sevilen ve saygı duyulan konumun korunacağına rivayet eder.

Rüyada siyah beyaz çorap görmek keyifli ve eğlenceli bir yaşamı olacağına, sorunların yakın zaman içinde biteceğine, sıkıntıların kısa zaman içinde sona ereceğine, aşk hayatında uzun zamandan beri kapalı olan kalbin açılacağına, ruhunun dinleneceğine, gönlünün ferahlayacağına rivayet eder.

Rüyada ayağında beyaz çorap görmek o masumların bedduasını alacağına, eş, dost ya da akrabalarından gelecek olan yardımların herhangi bir şekilde fayda sağlamayacağına, verdiği emeklerin boşa gideceğine, sıkıntıya düşüreceğin ve kendisine tabir yerindeyse adeta kâbus gibi günler yaşatacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments