Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ayağında beyaz çorap görmek

Rüyada ayağında beyaz çorap görmek

Rüyada ayağında beyaz çorap görmek darlıktan ferahlığa çıkılacağına, sorunların biteceğine, arzularınızın gerçekleşeceğine, malının ve parasının ziyan olacağına, hüsrana uğratacağına, mutluluktan ve heyecandan ne yapacağını şaşıracağına, amacına nail olacağına, her zaman ilkelerinden ve doğru bildiklerinden şaşmadan yaşayacağına, elinde bulunan kazancı bu işe yatırdığı için çok sıkıntı çekeceğine inanılır.

Rüyada ayağında beyaz çorap gördüyseniz:

  • Duygusal, yaratıcılık içeren veya ekonomik başlıklı konularda yeni girişimlerde bulunmayı ya da mevcut girişimlerinizin tatminkar boyuta ulaşmasını sağlamayı düşünmelisiniz.

Rüyada ayağında beyaz çorap görmek isteklerini yerine getireceğine, karlı işler yaparak gelirini arttırmayı başaracağına, müjdeli ve güzel haberler alacağına, sevineceğine, zor durumlardan kurtuluşa erileceğine yorulur.

Rüyada birinin ayağına çorap giydirmek küçük bir hastalıktan muzdarip olacağına, borçlarının büyük bir kısmını ödeyerek ferahlığa çıkacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, iflas edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada başkasının ayağına çorap giydirmek aldığı kararların ve attığı adımların çevresi tarafından destekleneceğine, kurulu düzenin yıkılacağına, sadece vakit kaybetmekle kalmayacağına aynı zamanda kafa karışıklığı yaşayacağına, geçim sıkıntısına düşeceğine inanılır.

Rüyada başkasının ayağında çorap görmek kazancının yerine gelmesine ve zararının da yavaş yavaş kapanacağına, kar getiren işyerinin edilen zararın düzeltilmesi için alınan borç yüzünden çok büyük sorun yaratacağına, hayırlı bir yuva kuracağına delalet eder.

Rüyada ayağa çorap giydirmek blöf yapan bir kişi yüzünden iş hayatında çok kötü bir duruma düşüleceğine, sistemli bir şekilde işleyen bir projede yaşanacak bir aksilik yüzünden işlerin rayından çıkacağına, zengin bir hayat sürüleceğine, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bazı çalışmalar gerçekleştireceğine yorulmaktadır.

Rüyada ayağa siyah çorap giymek ekonomik olarak sıkıntı çekmeyeceğine bu sayede manevi olarak da huzurlu olacağına, eline geçen paranın sıkıntılarını gidermeyeceğine, tanıdığı kişinin meslek ve işine, görüş ve düşüncesine uymaya yorulmaktadır.

Rüyada ayağından çorap çıkardığını görmek hayırlı bir yola çıkılacağına,  bu yolun dönüşünde hayırlı haberler getirileceğine, ancak biraz sabırlı olunması ve daha dikkatli davranılması sayesinde her şeyin yoluna gireceğine, rahat bir nefes alınacağına, içinin rahatlayacağına, yüzünün güleceğine delalet etmektedir.

Rüyada ayağa çorap giymek o işi canlandıracağına, ayaklandıracağına, o işten ekmek yiyeceğine, sayılan ve sevilen kimse olacağına, aile kurma konusunda bazı kararlar alınacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments