Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada balon uçurduğunu görmek

Rüyada balon uçurduğunu görmek

Rüyada balon uçurduğunu görmek alınacak sevinçli haberlerle mutluluk dolu günler yaşanacağına, sorunların haneden kısa zamanda uzaklaştırılacağına, sağlıkla ilgili bir sorunun tedavi edileceğine, elini attığı her işin güzel sonuçlanacağına, daha fazla kazanç ve mal varlığı elde etme girişimlerinin havada kalmayıp, kişinin istediği gibi ilerleyeceğine, karamsarlıktan ya da kişiyi kasvetli ruh haline sokan durumların da son bulacağına, elinde olan bir miktar paranın yakın bir zaman içinde gereksiz bir şey için harcanacağına, karşılaşacağı bazı olaylardan ötürü kalbinin kırılacağına, kazancının eksileceğine, kişinin adına ve ekmeğine leke sürmeyeceğine, hak yolundan ayrılmayacağına, eşler arasında maddi sebeplerden ötürü yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, istediği oranda da eğleneceğine, sorunlu bütün olayların düzeleceğine inanılır.

Rüyada balon uçurduğunu gördüyseniz:

  • Belli aksilikler ya da ertelemeler amaçlarınıza ulaşmanızı zorlaştırabilir.

Rüyada balonların uçtuğunu görmek canını ve malını hiçe sayacağına, güvenliğinden vazgeçeceğine, yaşadığı olaylardan ötürü çok zor zamanlar geçireceğine, daha hazırlık aşamasındayken bile işlerinde sorun yaşayacağına, zor ve sorunlu bir döneme gireceğine, uzun bir zaman boyunca uğursuzluklar ve şanssızlıklar ile boğuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kırmızı uçan balon görmek arkadaşlardan biri ile kurulan işte beklenenden daha büyük kazanç elde edileceğine, anne baba hayır dualarının alınacağına, kötü şeyler ile karşılaşsa bile daha sonra seyahat sırasında çeşitli kararlar vermiş olarak geri döneceğine, aile huzurunu sağlamak için daha çok çaba sarf edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada rengarenk uçan balon görmek cesaretinin yerine geleceğine, bunun da başarılarının kalıcı olmasına vesile olacağına, şansın ve kısmetin kapanacağına, ailesini de yanına alarak üzerindeki stresi atacağına işaret etmektedir.

Rüyada gökyüzüne balon uçurmak yılların emeğini ve birikimini de böylece kaybedeceğine, kişinin ailesini mutlu edecek işler yapacağına, işten arta kalan zamanının çoğunu evde ailesi ile kendi halinde bir yaşam sürerek geçireceğine yorulur.

Rüyada uçan balonla gezmek yolunun açılacağına, sevdiği kişilerden birisi için maddi bir yükün altına gireceğine, attığı bu adım sayesinde işlerinin birçok insanın dikkatini çekeceğine alamet etmektedir.

Rüyada uçan balonla uçmak sıkıntılarına ve sorunlarına bu sayede çok büyük çareler bulan rüya sahibinin, iş hayatında düştüğü zor durumlardan kurtulacağına ve yaşanan kötü gidişe bu sayede dur diyeceğine, olguların ya da durumların da tehlike olmaktan çıkacağına, sıkıntılarının sona ereceğine, üzüntülerinin yerini mutluluğun alacağına rivayet eder.

Rüyada rengarenk uçan balonlar görmek evine huzurun ve bereketin geleceğine, dualarının kabul olacağına, sıkıntılı ve üzüntülü bir döneme girileceğine, çok büyük sorun yaratan bazı sıkıntılardan hızlı bir şekilde hiç zarar görmeden kurtulacağına işaret eder.

Rüyada uçan balondan düşmek büyük paralar kazanan kişilerin bir anda kayıplar yaşayarak fakirleşeceklerine, zevk ve sefa içinde geçirilen yaşamın neredeyse bir fakirhanede son bulacağına, kısa süre içinde büyük bir iş sahibi olunacağına, problemlerin çok rahat bir şekilde deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi çözüleceğine ve ferahlığa çıkılacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments