Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beyaz badana yaptığını görmek

Rüyada beyaz badana yaptığını görmek

Rüyada beyaz badana yaptığını görmek kafasını kurcalayan bir konuda tecrübe sahibi bir kişiden yardım alacak, özel hayatında köklü ve güzel değişiklikler meydana geleceğine, zahmetli işlerle uğraaşılacağına, sıkıntılarını bir köşeye atacağına, tüm özlemini gidereceğine, kötü durumların ortadan kalkacağına, hayatın keyifli bir hale geleceğine, eğer böyle bir durum yaşamak istemiyorsa çok dikkatli olması ve defalarca düşünerek adım atması gerektiğine aksi durumda sorunların katbekat artacağına, aynı hataları bir daha tekrar etmeyeceğine işaret eder.

Rüyada beyaz badana yaptığını gördüyseniz:

  • Gerekeni yapmayıp, boşa zaman kaybediyorsunuz.

Rüyada beyaz badana yapmak sevdiği kişilerden alacağı destek ile çok büyük başarılar kazanacağına, üzüntülerinin sona ereceğine ve çok uzun zamandan beri gerçekleştirmek istediği şeylere en kısa zamanda rahat bir şekilde ulaşacağına, zor günlerin sona ereceğine işaret eder.

Rüyada beyaz badana görmek mal ve mülk sahibi olunacağına, şanssızlık ve kısmetsizlik yaşayacağına, üzüleceğine, evine huzurun ve bereketin geleceğine alamet eder.

Rüyada beyaz kireçle badana yapmak neşesinin ve keyfinin yerine geleceğine, mutluluğunun ve başarısının katlanarak artacağına, iş hayatında büyük kazançların elde edileceğine, çok büyük sıkıntıya düşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada evi beyaz badana yapmak yapılan hatalar yüzünden iflas edileceğine, insanlar tarafından sevilen ve cana yakın bir arkadaşın istenmeyen bir duruma düşeceğine, kurulmuş bir ortaklığın dedikoducu ve ara bozucu bir kadın yüzünden bozulacağına, maddi olarak çok büyük bir sıkıntıya düşüleceğine yorulur.

Rüyada beyaz badana yapıldığını görmek bazı bilgili kişiler ile gireceği projelerde çok büyük başarılara imza atacağına ve iş hayatında çok saygın bir yere geleceğine, dileklerine ve hayallerine daha bir süre kavuşamayacağına, bu nedenle de tüm umutlarını yitireceğine, işlerin günden güne açılacağına delalet etmektedir.

Rüyada beyaz badana yaptığını görmek kurtulmak için bazı yollar deneneceğine, üzüleceği ve çok mutsuz olacağı bir dönemin yaşanacağına, nimetten yana payına fazlasının düşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada beyaz badanalı ev görmek insanlardan kaçılıp dört duvar arasında kalınacağına, sahip olduğu nimetin artacağına, güzel ve yaşanılır hale geleceğine alamet eder.

Rüyada beyaz badanalı duvar görmek gönlünce bir hayata kavuşacağına, uzun bir zaman boyunca üzerinde düşüneceği bir proje sayesinde büyük başarılara imza atacağına, duygularını açığa vuracağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments