Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beyaz badana görmek

Rüyada beyaz badana görmek

Rüyada beyaz badana görmek hiçkimsenin cesaret edemediği ya da yapılmaz dediği işlerin kolay bir şekilde yapılacağına, sorunların ancak birlikte hareket edilerek çözüleceğine, yaşamının ve ticaretinin de daha kolay hale geleceğine, bereketin geleceğine, hırsızlık yapacağına, hayallerine en kısa süre içerisinde kavuşacağına ve çok iyi yerlere geleceğine, yapmak istediklerine, hayallerine ulaşmak adına ek bir işe girerek programlı bir şekilde devam edeceğine, huzur dolu bir yaşama sahip olacağına delalettir.

Rüyada beyaz badana gördüyseniz:

  • Katılacağınız toplantıda size ileride faydası dokunabilecek ilginç bir tanışma yapabilirsiniz.

Rüyada beyaz badana yapmak uzun bir zamandan beri yaşadığı sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, aksiliklerin peşini bırakmayacağına, zarar gören insanlara yardım edeceğine rivayet eder.

Rüyada evi beyaz badana yapmak günden güne işlerinin daha iyi bir hale geleceğine, başarılı olacağına, yeteneklerini geliştirmenin yollarını bulacağına, ilerleyeceğine, mutluluğu uzakta aramaktan vazgeçeceğine işaret etmektedir.

Rüyada beyaz badana görmek maddi açıdan çok sorunlu bir döneme gireceğine, ortak olunan kişiden ihanet görüleceğine, aile bireylerinden birinin sıkıntısı ile uğraşılacağına, alacağı kötü ve kendisine çok büyük zarar verecek olan bir haber yüzünden kendisini çok kötü hissedeceğine, işlerinin bir anda bozulacağına delalet eder.

Rüyada beyaz badana yaptığını görmek zorlu bir işe girdiği ortağı ile beraber büyük rahat ereceğine, emek verdiği, ter döktüğü ve üzerinde çok çalıştığı işlerin istediği şekilde sonuçlanacağına, karşılaşılan sorunlara karşı karar vermekte geç kalınacağına ve maddi açıdan büyük bir yükün altına girileceğine işaret eder.

Rüyada beyaz badanalı duvar görmek deyim yerindeyse boğulacaksan büyük denizde boğulacaksın mantığından hareket edeceğine ve Allah’ın izni ve yardımıyla amacına ulaşarak istediğini alacağına, çok daha kötü günler gördüğü zaman da bu insanların kendisine yardım edeceğine, yalana ve iftiraya, haksızlığa ve kötülüğe pabuç bırakmadan yaşayacağına işaret eder.

Rüyada beyaz boya badana yapmak maddi açıdan çok zorlanılacağına, mesleğinde uzmanlık yapacağına, kendisini çok kötü hissedeceğine yorulur.

Rüyada beyaz badanalı oda görmek iş dünyası içerisinde çok büyük prestij kazanacağına, beklentilerinin yerine geleceğine, uzun yıllar boyunca hiçbir rahatsızlık yüzü görmeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada beyaz kireçle badana yapmak çok büyük kazançlar elde edeceğine, bu kazançlar sayesinde çok büyük mal ve mülk sahibi olacağına, zorlukların ortadan kalkacağına, kendinde rakiplerini ve düşmanlarını alt edecek kudreti bulacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments