Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beyaz ayakkabı giymek

Rüyada beyaz ayakkabı giymek

Rüyada beyaz ayakkabı giymek maneviyatının çökeceğine, işlerinin aksayacağına, sorunlarından kısa bir süre içinde kurtulacağına, yüzünün gülmesine vesile olacak durumlar meydana geleceğine, daha sonra uzun bir süre devam edecek bir durgunluk dönemine gireceğine, güzel bir gelecek sahibi olunacağına, hayaline kavuşacağına, tartışmaların sona ereceğine, rakipleri ile daha kolay rakip eder olacağına ve kısa süre sonra da onları tamamen geçeceğine alamet etmektedir.

Rüyada beyaz ayakkabı giymek gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin ısrarcı hareketleri ya da inatçılıkları nedeniyle zor anlar yaşayabilirsiniz.

Rüyada büyük beyaz ayakkabı giymek maddi ve manevi açıdan zarara uğranılacağına, zarar gören insanlara yardım edeceğine ve dolandırıcı kişiye bela okuyacağına, hane içinde büyük sorunların ve anlaşmazlıkların çıkmayacağına, tüm sorunların tatlılıkla ve kısa sürede halledileceğine rivayet eder.

Rüyada yeni beyaz ayakkabı giymek kötü yollardan ekmek sahibi olmayacağına, kişinin iş ve özel hayatının ilerleme göstereceğine, hayırlı bir işe başlayacağına ancak bu işin daha zor bir duruma geçeceğine inanılır.

Rüyada beyaz spor ayakkabı giydiğini görmek iş hayatında uzun bir süre boyunca neredeyse iflas etme tehlikesi ile yaşanacağına, bu sebeple çok büyük stres nöbetleri geçirileceğine, dualarının ve dileklerinin karşılık bulacağına, onları hoşnut edecek bir evlat olarak vazifelerini her daim tam olarak yerine getireceğine alamet etmektedir.

Rüyada topuklu beyaz ayakkabı giymek başarılarının ardı arkasının kesilmeyeceğine, ortaya konulacak çalışmalar ile huzurlu bir döneme girileceğine, büyük bir hassasiyetle kurulmuş olan ilişkilerin açmaza gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada beyaz yüksek topuklu ayakkabı giymek hiç beklenmeyen bir anda çok hoş ve çok tatlı birisi ile bir ilişkiye başlanacağına, mutluluğun ve kazancın daim olacağına, çok büyük ve güzel çalışmalar ortaya koyup büyük başarılar kazanılacağına tabir olunur.

Rüyada beyaz renk ayakkabı giymek bütünlük ve dayanışma içinde olacağına, insanlar tarafından onaylanmayan ve gençlere kötü örnek oluşturacak işlere gireceğine ve kötü bir kişi olup herkesi korkutarak para kazanacağına, bir sıkıntısı varsa ona çare bulacağına işarettir.

Rüyada gelinlik ve beyaz ayakkabı giymek huzursuz ve mutsuz günlerin geride kalacağına, çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine, yapacağı işlerde çok büyük bilgi ve deneyim sahibi olarak çok rahat bir şekilde birçok projenin altından kalkacağına, adının lekeleneceği ve bu nedenle çok üzülüp, adını aklamak için uzun süre uğraşmak zorunda kalacağına yorulur.

Rüyada beyaz ayakkabı giydiğini görmek çalışkanlığının ve emeklerinin karşılığını da hak ettiği yere gelerek alacağına, kariyer planında büyük bir sıçrama yapılacağına, hedeflerine ulaşmak için hiçbir güçlükten kaçmayacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments