Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gelinlik ve beyaz ayakkabı giymek

Rüyada gelinlik ve beyaz ayakkabı giymek

Rüyada gelinlik ve beyaz ayakkabı giymek çok büyük bir baskı altına gireceğine ve sonunda tüm toplum ile bağlarını kopartıp kendisini ruhsal bir hastalığın kucağına, kolaylıklara ve ayrıcalıklara sahip olacağına, mantık ile verdiği bir karar yüzünden büyük zarara uğrayıp kararından çok büyük pişmanlık duyacağına, etraftaki insanlara çok büyük yardımlarda bulunulacağına, evinin geçiminin zorlaşacağına, hiç olmadık yerde çıkan bir sorunun bu sayede çözüme kavuşacağına, keyfinin hem de sağlığının yerinde olacağına, eline geçen fırsatları çok iyi ve hayırlı bir şekilde kullanacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını bu şekilde ortadan kaldıracağına, sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve büyük atılımlar gerçekleştireceğine yorulmaktadır.

Rüyada gelinlik ve beyaz ayakkabı giymek gördüyseniz:

  • Başkalarına yardım etmek veya inandığınız şeyler için vakit geçirmek size iyi gelebilir.

Rüyada gelinlik ve beyaz ayakkabı giymek planlarının istediği yönde ilerleyeceğine, çektiği yokluğun unutulacağına, sıkıntılı ve zor günlerinin biteceğine, iş hayatının olumlu bir döneme girmesi ile sosyal aktivitelere ağırlık verileceğine delalet eder.

Rüyada ayakkabısız gelinlik giymek kısa sürede başarısının artacağına, tartışılan bir konuda yeniden sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine, ancak sabır göstermesi sayesinde sorunların çok hayırlı ve başarılı bir şekilde çözüme kavuşacağına delalet eder.

Rüyada gelinlik ayakkabısı giymek rüya sahibinin yeni çıkar yollar aradıkça daha da kötü durumlara düşeceğine, şanssızlıkla boğuşacağı bir iş hayatına sahip olacağına, iş hayatındaki yoğun sorumluluklar neden ile sağlığın bozulacağına işarettir.

Rüyada gelinliğin altına kırmızı ayakkabı giymek iş konusunda atak yapmak için şartların uygun olmadığına, ortaklıklarda tartışmaların yaşanacağına, başarının düşeceğine, hiç beklemediği bir anda çok büyük miktarda bir paranın eline geçeceğine ve bu parayı hayır getirecek işler için kullanacağına alamet eder.

Rüyada gelinliğin altına siyah ayakkabı giymek yapılan ortaklıkların bozulacağına, büyük bir hassasiyetle kurulmuş olan ilişkilerin açmaza gireceğine, ailesi ile rahatının ve huzurunun yerinde olacağına, bir sebeple zor bir döneme girileceğine, verilen bütün emeklerin heba olacağına inanılır.

Rüyada gelinliğin altına ayakkabı giymek mutlulukların yarım kalacağına, rakiplerinin üzüleceğine, rahatlık sağlayacak kararlar verileceğine rivayet eder.

Rüyada gelinlik altına siyah ayakkabı giymek çok rahat edeceği bazı işler gerçekleştirip ferahlığa çıkacağına, maddi açıdan çıkmaza girdikleri ve sorunlu dönemler geçirdikleri sırada yardım eli uzatılacağına, başarıya ve amaçlarına çok yaklaşacağına işarettir.

Rüyada gelinlik ve siyah ayakkabı giymek hayırlı ve uğurlu bir haber alınacağına, eğitim ve kariyer konusunda resmi bir kurumla bir proje gerçekleştirileceğine, iyi ve anlayışlı bir eşe ve hayırlı evlatlara sahip olacağına, deyim yerindeyse maddi anlamda her geçen gün küçüleceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments