Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beyaz spor ayakkabı giydiğini görmek

Rüyada beyaz spor ayakkabı giydiğini görmek

Rüyada beyaz spor ayakkabı giydiğini görmek manevi olarak bir rahatsızlık yaşanacağına, iş hayatının bir daha düzelmemek üzere bozulacağına, canın derdine düşeceğine ve evden çıkamaz olacağına, eşlerin bir süre birbirinden uzak kalacağına, dertlerin, sıkıntıların ve sorunların kısa süreli de olsa biteceğine, büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, kendisine gelen bir teklifi kabul edeceğine, sermayenin harcandığına değeceğine, tahmin edilenden daha fazla kar getireceğine ve hedeflerin karşılık bulacağına, dertlerinin dermanına kavuşacağına, yüzünün güleceğine alamet etmektedir.

Rüyada beyaz spor ayakkabı giydiğini gördüyseniz:

  • Maddi konularda biraz daha akılcı davranmak zorundasınız.

Rüyada beyaz spor ayakkabı giydiğini görmek adından konuşulur olacağına, terfi edeceğine, dertlerinden kısa bir zaman içinde arınacağına, rahat nefes alınacak bir döneme girileceğine alamet etmektedir.

Rüyada kırmızı spor ayakkabı giymek nazarların ve uğursuzlukların kişiyi terk edeceğine, beyaz ise güzel bir haber alınacağına, evliyse eşiyle arasındaki anlaşmazlıkları çözerek daha sağlıklı bir aile hayatına kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada lacivert spor ayakkabı giymek gülmeyi ve eğlenmeyi başaracağına, herşeyin en kalitelisine ve çoğuna sahip olacağına, belki de şirketi iflasın eşiğine gelmekten kurtuluşa erileceğine yorulur.

Rüyada yeşil spor ayakkabı giymek olumsuz haberler alacağına, rahatlığa ve güzel bir yaşantının geleceğine, sevinçten gözyaşı dökeceğine ve sevdikleriyle beraber kutlama yapacağına delalet eder.

Rüyada yeni spor ayakkabı giymek sağlık sorunlarının şifa bulacağına ve rahata erileceğine, verilen kararların iyi sonuçlar doğuracağına, elde bulunan maddi olanakların yavaş yavaş kaybedileceğine alamet eder.

Rüyada spor ayakkabı giymek moralin ve keyfin yerine geleceğine, iş hayatında rüya sahibinin çok kazançlı çalışmalar gerçekleştireceğine, bu duruma bağlı olarak çok büyük başarılar kazanacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok sağlam işlere imza atacağına, büyük bir sıkıntısını ve sorununu çok büyük çaba sarfederek çözüme kavuşturacağına ve çok rahat bir duruma gelmesine yardım edeceğine alamet eder.

Rüyada mavi spor ayakkabı giymek bazı ortaklıklar kurarak kendisini çok üst seviyelere taşıyacak çeşitli işlere gireceğine, bu işlerden kazandığı paranın bir kısmını yardıma muhtaç insanlar için harcayacağına, yolunda ve güzel giden hayatının bozulacağına, yenisinin başlayacağına yorulur.

Rüyada beyaz spor ayakkabı görmek ortalık durulduktan sonra bir adım atılacağına, işlerinin daha da iyi olacağına ve ticaretinin de büyüyeceğine, önüne pek çok imkan sunulacağına ve yeni kurslara, seminerlere katılarak mevcut yeteneğini daha da iyi hale getirip, seçkin bir eleman haline geleceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments