Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beyaz atı öpmek

Rüyada beyaz atı öpmek

Rüyada beyaz atı öpmek eline geçen iş fırsatlarını çok daha rahat bir şekilde değerlendireceğine, büyük başarılar kazanacağına, sorun yaratan işlerde kısa zaman içinde bazı kötü kişiler tarafından çeşitli aldatmacalar yaşanacağına, işlerin başarı kazanması sayesinde kıskançlık duyan kişilerle tartışma yaşanacağına ve çok rahat bir döneme gireceğine, hem de hayat boyu pek çok insana önderlik edecek olan rüya sahibinin, vicdanıyla, insanlığıyla herkese örnek olacağına, dertlerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine, uğursuzluklarla karşılaşacağına, hayal kırıklığına uğrayacağına, maddi anlamda zarar edeceğine, rızık eksikliği yaşayacağına, çok büyük bir ferahlama ve rahatlık yaşayacağına, gelecekte de istediklerine kolayca erişebileceğine yorulur.

Rüyada beyaz atı öpmek gördüyseniz:

  • Toplumsal itibar çabası içersinde olabilirsiniz.

Rüyada beyaz atı öpmek sıkıntı dolu bir projenin altından kalkılacağına, verilecek bazı talimatlar doğrultusunda işin büyütüleceğine, aksine hayatının daha da karmaşık bir hale geleceğine ve huzurunun bozulacağına, üzüntü duyulan ve endişe edilen olaylardan kurtuluşa erileceğine delalet eder.

Rüyada at öpmek maddi olarak tükenme noktasına gelineceğine, hiç ummadığı bir anda karşısına çıkan fırsatlar sayesinde rahat yaşayacağı bir döneme gireceğine, aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşanacağına, evdeki nimetin çoğalacağına delalettir.

Rüyada atı öpmek bazı tartışmaların ortasında kalacağına, dininden vazgeçmeyeceğine, önemli bir görevi başarıyla bitirdikten sonra terfi edeceğine delalet eder.

Rüyada büyük beyaz at görmek güleceğine, keyifleneceğine ve neşeli olacağına, öbür dünyada rahat etmesi için çeşitli güzel ve sevap defterinin açık kalmasını sağlayacak bazı şeyler yapacağına ve hayırlı ve güzel bir şekilde dualar edileceğine, ev taşımaya yorulmaktadır.

Rüyada beyaz at beslemek sorunlarının ve borçlarının çoğalacağına, insanlar hakkında yaptığı kötü yorumlar yüzünden yalnız kalacağına, büyük çaba harcayarak girdiği bir işte çok zor zamanlar yaşayacağına, iş hayatında yaşadığı sorunlar işin destek istediği bir kişinin, yardımcı olmayacağına ve sorunların üstüste geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada beyaz at yelesi görmek çok hayırlı ve güzel bir olayla karşılaşacağına, daha sonra iş hayatına tekrar dönüleceğine, sıkıntıların, dertlerin, musibetlerin ve sorunların çözüme kavuşacağına, kısa süre içinde işlerinde çok büyük bir ferahlık yaşayacağına inanılır.

Rüyada beyaz atla gezmek can sıkıcı haberler işiteceğinize, onu helalinden kazanarak huzur içinde yiyeceğine, sıkıntılarının en kısa süre içinde sona ereceğine, maddi olanaklarının artacağına inanılır.

Rüyada beyaz siyah at görmek borçlarının bitmesi ile çok büyük bir mutluluk duyacağına ve üzüntülerini bir köşeye bırakıp işinin başına geçeceğine, sevgilinizin sizin hoşunuza gidecek şeyler yapacağına, hayırlı ve güzel işlere imza atacağına ve bu sayede uzun yıllardan beri büyük bir özlemle gerçekleşmesini beklediği hayallerinin yakın bir zamanda çok güzel gelişmeler eşliğinde gerçekleşeceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments