Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada at öpmek

Rüyada at öpmek

Rüyada at öpmek gelişim içine girileceğine, başarılı ve kazançlı günler yaşanacağına, bankadaki hesaplarının da kabaracağına, dertlerinin sonunun geleceğine, korkularının, endişelerinin, hastalıklarının son bulacağına, hayali kurulan eve ulaşmaya, sonra kendi işini kuracağına, aile hayatında çok sıkıntı çekeceği bir döneme gireceğine ve hak ettiği bir konuda destek alacağına, geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, kimseye el açmak zorunda kalmayacağına, yaptığı işle ilgili olarak birçok kişi yetiştireceğine işaret eder.

Rüyada at öpmek gördüyseniz:

  • Romantizm belli ilişkilerinizi güçlendirebilir.

Rüyada beyaz atı öpmek gireceği işlerde başarı elde edeceğine, rakiplerini ve düşmanlarını alt edeceğine, mesleğinde en iyisi olmayı ve devleşmeyi bileceğine bu sayede herkesin kavuşmak ve sahibi olmak istediği hayata sahip olacağına, neredeyse rahatsız olacağı bir duruma geleceğine ve hiç görmediği kadar büyük ve ağır bir sorun ile karşılaşacağına, aile bireyleri arasında tartışmalara ve kavgalara sebep olacağına işarettir.

Rüyada atı öpmek elini eteğini hayattan çekeceğine, her zorluğun içinde yaşama tutunacak durumlar bulunacağına, yoluna bir takım hayırsız ve kötü kişilerin çıkacağına alamet eder.

Rüyada at öpmek kendini bunu başaracağına, evini ve ailesini unutacağına, sorunlarını çözüme kavuşturup daha yeni ve farklı çalışmalara girerek insanları şaşırtacağına ve bu sayede kazanç elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada erkek at görmek yaptığı işlerde her zaman zirveye oynayacağına, zor ve sorunlu bir döneme gireceğine, sıkıntılarından ve üzüntülerden kurtularak huzur bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada beyaz attan kaçtığını görmek geçici maddi kriz yaşamaya yorulurken, rüya sahibinin bir anda başkalarının işine karışmak suretiyle hiç istemediği bir duruma düşeceğine, başarı için fırsatların artacağına, çoğalan kısmetlerle birlikte kişinin ismini herkese duyuracağı projelerde yer alacağına alamet etmektedir.

Rüyada kopmuş at kafası görmek mesleğinde güzel ve akıllı atılımlar gerçekleştireceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, tam herşeyin bittiğini ve hayallerinin suya düştüğünü düşünürken işlerinin düzeleceğine, işlerde istediği verimi ve bereketi yakalayamayacağına, çok kısmetsiz ve şanssız bir dönem geçireceğine inanılır.

Rüyada atlayan adam görmek büyük kazançlar elde edeceğine, bu sayede çok büyük ferahlık yaşayacağına, değer göreceğine, yaptığı sevap kadar da hayır bulacağına, hiç beklemediği kişilerden ihanet göreceğine ve kendisini korumak için hayatında çok köklü değişiklikler yapacağına işaret etmektedir.

Rüyada at derisi yüzmek ancak bir anda hiç beklemediği ve neredeyse hayatını değiştirecek bir şeyler ile yaşayacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, aile bireyleri ile çok mutlu bir hayat yaşayacağına, kendi işini kuracağına, ticaret ehli kimse olacağına, sektörde ve pazarda önemli bir yer edineceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments