Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beyaz atla gezmek

Rüyada beyaz atla gezmek

Rüyada beyaz atla gezmek bir sebeple çok büyük bir beklenti içine gireceğine, kırılacağına ve bazı kimseler nedeniyle hayal kırıklığına düşeceğine, rüyasında salatalık toplayan kişi kadın ise, temiz saf bir adamla evlenebileceğine, getirisinden daha fazla olacağına, elinden bir şey gelmediği halde kendisini suçlayacağına, aldığı haber yüzünden çok kötü günler geçireceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine,  yapacağı her işte ve atacağı her adımda çok büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine ve çok sevilip sayılan bir kişi olacağına, kendisine bir zamanlar destek olan ve her daim yanında duran kişilerin sırt çevireceğine, yaşanan sıkıntıların ve borçların biteceğine, üzüntülerin son bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada beyaz atla gezmek gördüyseniz:

  • Belli konulardaki hassasiyetinizi belirtmeniz veya bazı konularda biraz sabırlı olmanız problemlerin devlet meselesi haline gelmesini engelleyebilir.

Rüyada beyaz atla gezmek mesleki ve ticari olarak kazancının artacağına, içine kapanacağına, insan içine çıkmak istemeyeceğine, kafasını tamamen rahatlattıktan sonra daha başka işlere gireceğine ve yüklü servete sahip olacağına işaret etmektedir.

Rüyada atla gezmek uzun zamandan beri yaşanmamış olan zararlarla karşılaşılacağına ve kimseden destek alınamadığı için büyük bir çıkmaza girileceğine, yakın bir zaman içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, bazı kişiler tarafından yapılan kötülükler yüzünden zarara uğrayan işlerin düzeleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ormanda atla gezmek spor yapmaya başlanılacağına, kendisini yakın bir akrabasının ihaneti içinde bulacağına, aile bireylerini üzecek ve eldeki imkanların heba olmasına yol açacak bir kişi ile muhatap olacağına ve bu durumun rakipleri çok sevindireceğine, çalışma hayatında büyük zararlara maruz kalınacağına tabir olunur.

Rüyada at gezdirmek geçmişte yapılan hataların tekrarlanmayacağına ve ortaya çıkacak bir sağlık sorununun tedavisi için sıcak bir bölgeye seyahat edileceğine, ona sorunlarını, dertlerinin, başındaki belaları unutturacak, moralinin yükselmesini sağlayacak değişimlerin meydana geleceğine, makamını garantileyeceğine, kudret sahibi olacağına delalet etmektedir.

Rüyada at arabasıyla gezmek aynı zamanda karşısına birçok kısmet çıkacağına ve bu iki durum sayesinde sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, her zaman haklının yanında olacağına, mutsuz günlerin kısa zaman içinde biteceğine yorulur.

Rüyada atın üstünde gezmek yaptığı çalışmaların boşa gideceğine, hayal ettiği şeylere bir türlü kavuşamayacağına, elindekilerinin kıymetini bileceğine, haklılığının anlaşılacağına ve hakkı olanın kendisine teslim edileceğine delalettir.

Rüyada atı gezdirmek çevresinin hayırlı kimselerle dolacağına, yerinde sayan kimse olarak kalmak istemeyeceğine, çok sıkıştığı bir durumda aile bireylerinden birinin desteğinin alınacağına delalet eder.

Rüyada beyaz donla gezmek hata üstüne hata yaparak tüm şimşekleri üzerine çekeceğine, maddi olanakların hesapta olmayan nedenlerden dolayı tükenmeye başlayacağına, ortaya konulacak çalışmalar ve gerçekleştirilecek projeler sayesinde çok iyi paralar kazanılacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments