Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beyaz at beslemek

Rüyada beyaz at beslemek

Rüyada beyaz at beslemek hasta ise iyileşeceğine, evli olan kimseler için evlatlarının gününü görmeye veya çocuğu olmayanların birden fazla çocuğu olacağına, rüya sahibi erkekse şansının açılacağına, işlerin çok ters gitmeye başlayacağına, çocuklar gibi şen olacağına, çok büyük kısmetler sağlayacak bir işe girileceğine ve rahat bir hayata sahip olunacağına, maddi olarak ferahlığa çıkacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup rahat bir nefes alacağına işarettir.

Rüyada beyaz at beslemek gördüyseniz:

  • İddiacı bir yapı gösterebilirsiniz.

Rüyada beyaz at beslemek gönlünün ferahlayacağına, yaşadığı stresin biteceğine, gerekirse bulunduğu ortamı terk edeceğine ya da kendisini azarlayan kişiye karşılık vereceğine ve bu şekilde insanları vazgeçirmeye ve kendisinden uzaklaştırmaya çalışacağına, husumetlerin başgöstereceğine, kısa süre içinde bazı üzücü olayların yaşanacağına inanılır.

Rüyada at beslediğini görmek işlerinin bu sayede açılacağına böylece borca düşmüş bir ahbaba yardım edeceğine, kendi kabuğuna çekileceğine, çok büyük başarılar ve yüklü miktarda kazanç ele edeceğine, tüm sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına işarettir.

Rüyada evde at beslemek tüm söylemesi gerekenleri söyleyeceğine bu sayede kendini rahatlamış ve hafiflemiş olacağına, yaşamının daha güzel hale geleceğine, sorunlarının her geçen gün azalacağına, haneye giren küçük bir miktar para sayesinde derin bir nefes alınacağına delalet etmektedir.

Rüyada atı beslemek hiç ummadığı kadar büyük kazanç elde edeceğine, hayırla açılan yolların kısa zamanda kapanacağına, umutların biteceğine, işle ilgili yapılan görüşmelerin sonuçsuz kalacağı işarettir.

Rüyada at beslemek elinin bollaşacağına, çevresinin kalabalıklaşacağına, keyfinin ve geçiminin yerinde olması sayesinde de insanlarla olan muhabbetinin koyulaşacağına ve güzelleşeceğine, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine ve uzun zamandan beri istenen arabaya sahip olunacağına, tüm bu durumlara karşı azimle ve sabırla çalıştığı için sorunlarının üstesinden geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada beyaz güvercin beslemek bilmediği bir durumla baş başa kalarak zor günler atlatacağına, yaşayacağınız maddi sıkıntıları hemen atlatacağınıza, yeni işlere girip daha büyük kazançlara sahip olmak için kendi işini kuracağına ve bu sayede istediği herşeye kavuşup hemen ardından hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada beyaz fare beslemek çok zor olayları çok kısa bir zamanda çözeceğine ve bu durumdan ötürü çok büyük başarılar elde edeceğine ve çok büyük bir şöhrete kavuşacağına, kazandıklarının ve elde ettiklerinin makbul olmayacağına, iş hayatının güzel gidişatının aile hayatına da yansıyacağına yorulur.

Rüyada beyaz kedi beslemek zahmetli bir işin altından başarılı bir şekilde çıkılacağına, yeni çalışmalar ve yeni fikirlerle döneceğine, bu sayede daha çok kazanç elde edeceğine ve bu kazançla istediği diğer şeylere sahip olacağına, büyük atılımlar ve yenilikler yapacağına ve hayatını çok iyi bir noktaya getireceğine işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments