Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada atı öpmek

Rüyada atı öpmek

Rüyada atı öpmek isabetli girişimlerde bulunup kendi işinin başına geçeceğine, bazı kişilerin yardımı olmaksızın, bu durumdan tek başına kalkamayacağına, eşi ile büyük anlaşmazlıklara düşeceğine, gücü, yetkiyi ve söz hakkını elinde tutacağına, bunun da kendisine hem özgüven hem de bolluk ve bereket getireceğine, kişinin karşısına çıkan her türlü engeli aşarak, pes etmeden yoluna inanç ve azim içinde devam ederek, istediği başarıya kavuşacağına, sonradan da haksız olduğunu göreceğine, dünya nimetlerinden ve mallarından yana hiçbir şeyde gözünün kalmayacağına, elinin bolluk ve bereket içinde olacağına, hayallerinde kurduğu hayatın kendisine Allah tarafından nasip edileceğine, maddi olarak küçük de olda bir kazanç elde edeceğine, bu kazancı iş hayatında yatırım olarak değerlendireceğine, bu sayede çok büyük başarılar kazanacağına alamet eder.

Rüyada atı öpmek gördüyseniz:

  • Evinizde yapacağınız olumlu değişiklikler veya arkadaşlarınızla yapacağınız programlar keyifli vakit geçirmenizi sağlayabilir.

Rüyada atı öpmek huzurun bozulacağına, hayallerini gerçekleştirmek için büyük bir inançla savaşacağına, çok başarılı ve mutlu bir insan olacağına rivayet eder.

Rüyada at öpmek insanları kurnazca kandıran, samimiyetsiz ve iki yüzlü birine, en olunmaz yaralarının kapanacağına, en büyük acılarının dineceğine, başarılarının ve kazancının artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada beyaz atı öpmek hem kendisi hem aile bireyleri için büyük bir başarı elde edeceğine, önemli bir makama terfi alacağına, sorunların ardı ardına geleceğine, işlerin çok kötü bir hale geleceğine, içine düşülen çıkmazdan kurtuluşa erilemeyeceğine, iş hayatında çok kısmetsiz olunacağına, sevilen kişilere maddi ve manevi açıdan destek olunacağına işarettir.

Rüyada at ve at yavrusu görmek sorunların kısa zamanda ortadan kalkacağına ve yüzün güleceğine, başına çok güzel olaylar geleceğine, kötü duygularını yeneceğine ve huzurlu olacağına tabir olunur.

Rüyada at kovalamak işlerinin gün geçtikçe daha iyi bir hal alacağına, özellikle kendisine kalan mirasla ilgili sorunlar yaşayacağına, eski işinden daha çok kazanç elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada siyah at sürüsü görmek işlerine ve kazancına nazar değeceğine, geçim sıkıntısı yaşayacağına, bolluğa ve berekete kavuşacağına, mesleğindeki başarısının artacağına, şansının ve kısmetinin yaver gideceğine, öleceği zaman kendisini yaşatacak güzellikte işler yapacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yaban atı görmek yenileneceğine, feraha ereceğine, elinde avucunda ne varsa kaybedeceğine yorulur.

Rüyada demirden at görmek bundan sonra ortaya koyacağı bütün çalışmaların çok hızlı bir şekilde dikkat çekeceğine, dertlerinin sonunun geleceğine, kurtuluşa ereceğine ve aradığı huzuru yakalamayı başaracağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments