Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ahırda yılan görmek

Rüyada ahırda yılan görmek

Rüyada ahırda yılan görmek de hem makam ve itibarının hem de zenginliğinin çoğalacağına, çok sevinçli haberlerle günden güne daha da mutlu olunacağına, iş hayatında çok büyük darbeler alınacağına, maddi ve manevi olarak zora düşüleceğine, el attığı bütün işlerde büyük başarılar kazanacağına, heyecanlı ve hızlı günler geçireceğine, moral bulacağına, ancak daha sonra ortaya çıkan dini duygulara cevap vereceğine hem kendi iç dünyasının ferahlayacağına, birçok sorunla karşı karşıya kalacağına, işlerinin yolundan çıkacağına, manevi olarak huzursuzluk yaşayacağına, attığı adımların boşa gideceğine, partneri ile çok zararlı bir ortama gireceğine delalet eder.

Rüyada ahırda yılan gördüyseniz:

  • Maddi anlamda dikkatli hareket edin.

Rüyada ahırda yılan görmek istenmeyen olayların olacağına, büyük tatsızlıklar ile karşılaşılacağına, hayat içerisinde kırılgan bir duruma gelineceğine, kısmetli bir kişi olunması sayesinde girilen bütün işlerde çok büyük kazanca kavuşulacağına, dileklerin yerine geleceğine, tövbelerin kabul olacağına delalet etmektedir.

Rüyada ahırda at görmek karlı yatırımlarının uzun vadede kendisine büyük kolaylık sağlayacağına, huzur, bolluk ve bereket geçireceğine, huzur ve mutluluk verecek olaylar yaşanacağına, fırsatların çok iyi ve kazançlı bir şekilde değerlendirileceğine işarettir.

Rüyada ahır ve koyun görmek beğenilen işlere imza atacağına, kişinin davranışlarına ve tutumuna yeniden özen göstererek, üzerindeki kötü imajı sileceğine, sevdiği kişiler ile yeni işlere imza atacağına yorulmaktadır.

Rüyada domuz ahırı görmek kendisini bu arzusunun gerçekleşeceğine çok inandıracağına, aksiliklerin bu sayede aşılacağına, uzun zamandan beri hayal ettiği şeylere çok kısa sürede kavuşacağına inanılır.

Rüyada ahırda öküz görmek hayallerindeki eve sahip olacağına, sağlıklarına zeval gelmeyeceğine, eline çok büyük kazanç geçeceğine alamet eder.

Rüyada ahırda yatmak gösterişli halinin hemen fark edileceğine, işlerinin ve projelerinin kendisine başarı ve zafer getireceğine, zina edip eşini başkaları ile aldatmayacağına işarettir.

Rüyada ahırda dana görmek kavga ve tartışma dolu bir dönem geçirileceğine, işlerin istenmeyen bir hal alacağına, dert ettiği şeyleri teker teker çözüme ulaştıracağına, sorunlu ve üzüntülü zamanlar geçirileceğine tabir olunur.

Rüyada ahırda keçi görmek en büyük desteği de dostlarından ve ailesinden göreceğine ve çok hayırlı bir şekilde ve emin adımlarla amacına ulaşacağına, erkek ise askerlik ya da resmi bir görev için uzak bir yere gideceğine, istemeden ortak olduğu bazı olaylar yüzünden neşesinin kaçacağına ve uzun zamandan beri kafasını taktığı bir durumdan ötürü zarar edeceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments