Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ahırda yatmak

Rüyada ahırda yatmak

Rüyada ahırda yatmak zor durumların biteceğine, ferahlığa çıkılacağına, kısa bir zaman içinde çok farklı çalışmalar gerçekleştirileceğine, çok önemli başarılar elde edileceğine, kişinin maddi hayatının eskisinden daha iyi olacağına, gönül hoşluğu ve hafifliği içinde bir hayat geçireceğine, rahatsızlık duyulan konuların tatlıya bağlanacağına, huzursuzluk yaratan kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına, mutlu günlerin yaşanacağına, kısa sürede büyük bir aşama kaydedileceğine, onlar tarafından çok sevileceğine, yaşlılığında kendisine bir bebek özeni ile bakılacağına, işleri büyütme sürecine girileceğine, böylece rüyayı gören kişinin, sorunlarından kurtulacağına işaret etmektedir.

Rüyada ahırda yatmak gördüyseniz:

  • Bazı yeni şeyler öğrenebilirsiniz.

Rüyada ahırda yatmak aile hayatı ile ilgili çok güzel bir haberin alınacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, kazancın artması ile birlikte yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine, o kişiden fiziksel olarak etkileneceğine fakat ilerleyen zamanlarda kendisi ile bir duygu alışverişi içine giremeyeceği ve tabir yerindeyse gelenin gideni aratacağına yorulmaktadır.

Rüyada domuz ahırı görmek mutlu ve huzurlu bir aile kuracağına, makbul olan mallara ve helal olan lokmaya kavuşacağına, işlerin düzeleceğine, çalışılan işte yaşanan bir karışıklık yüzünden uğranılan haksızlığın özür dilenerek düzeltileceğine ve sevinçli ve güzel haberler alınacağına rivayet eder.

Rüyada ahırda çok inek görmek hayırlı bir karar verileceğine, ardından yeni bir iş bulunacağına, çok büyük ve sıkıntılı olaylar ile karşılaşılacağına ve büyük bir üzüntü yaşayarak nerede hata yapıldığının düşünüleceğine delalettir.

Rüyada ahırda keçi görmek çok büyük bir baskı altına gireceğine, çok büyük ve hayırlı olayların yaşanacağına, kolaylığa kavuşacağına, karamsar ruh halinden kurtulacağına, umutsuzluklarını geride bırakacağına, kötü duygularını yeneceğine inanılır.

Rüyada boş ahır görmek hanesinde kıtlığın baş göstereceğine, bir sağlık sorunu yüzünden uzun bir süre boyunca hayata ara verileceğine, kariyer basamaklarını sağlam bir şekilde çıkacağına inanılır.

Rüyada koyun ahırı görmek sorunların, sıkıntıların ve dertlerin başgöstereceğine, zorlukların artacağına, rüya sahibini savunanların ise çok sevineceğine, çevre, iş ve mekan değiştireceğine bunun kendisine çok iyi geleceğine inanılır.

Rüyada karanlık ahır görmek iş hayatındaki bu rahatlığın aile hayatına yansıması sayesinde çok büyük mutluluklar yaşanacağına, uzun bir zamandan beri ertelenen hayallerin gerçekleştirilmesi için çeşitli adımlar atılacağına, hayatında iyi giden her şeyin bir anda bozulacağına delalet eder.

Rüyada ahırda olmak imza ve söz yetkisi edineceğine, rakipleri arasında başarıları ile ön plana çıkacağına, büyük başarı kazandıracak ve bol para getirecek  bir çalışma içine girileceğine, kazancın yar yarıya düşeceğine, eğer iş ile ilgili olarak atılan adımlar doğru bir şekilde atılmaz ve iyi düşünülmezse özgürlüğün kaybedileceğine ve üzüntü duyulacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments