Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ahırda at görmek

Rüyada ahırda at görmek

Rüyada ahırda at görmek uğradığı zararları sevdiği kişilerden alacağı destek ile ortadan kaldıracağına, aklındaki planları, projeleri ortaya çıkarmakta güçlüklerle karşılaşacağına, bir sebeple çok büyük bir zarar edileceğine, pek çok felaketten yara bere almadan ve sağ salim bir şekilde kurtulacağına, hem de kendisine manevi açıdan zarar vereceğine, yüzünün yeniden gülmeye başlayacağına, bir sebeple çok kötü bir duruma düşeceğine, zararının büyük olacağına inanılır.

Rüyada ahırda at gördüyseniz:

  • Hayatınıza girmek isteyen ısrarcı kişiler olabilir.

Rüyada at ahırı görmek çok büyük ve değerli işlere imza atacağına, kendi hayatının dışında çevresindeki insanların yaşamlarında pek çok musibete şahitlik edeceğine, içine düştüğü karamsarlıktan kurtaracağına yorulur.

Rüyada ahırda atlar görmek kazancının yakın zamanda artış göstereceğine, üzüntülü günlerin  sona ereceğine, sevilen bir kişi ile dünyaevine girileceğine, evlat sahibi olunacağına, iş hayatı ile ilgili olarak kurulan bir ortaklıktan ötürü zarara uğranacağına alamet eder.

Rüyada ahırda at görmek ağız tadına, keyfe, neşeye ve mutluluğa kavuşacağına, ana baba duası alınması ile güzel bir işe ortak olunacağına, hayatındaki bazı kötü ve hayırsız kişiler yüzünden sorunlu durumlar yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada ahırdan çıkmak bütün kaynaklarını kullanarak sıkıntıları ortadan kaldırmaya çalışacağına, çeşitli projeler ortaya koyacağına, buna rağmen iş hayatı ile ilgili bazı sorunlar ile çok büyük bir savaş vereceğine, rahata ereceğine, mutlu olacağına, yokluğa düşeceğine işaret eder.

Rüyada ahıra düşmek çok büyük kazançlar elde ederek büyük bir zenginliğe kavuşacağına, sorunların ve dertlerin tekrarlanmamak üzere sona ereceğine, yaşanan kötü durumların düzeleceğine, büyük kazanç getirecek işlere girileceğine, daha fazla rızık elde edileceğine, geçimin daha kolay hale geleceğine, çekilen sıkıntıların son bulacağına, hiçbir zaman parasız pulsuz kalmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada inek ahırı görmek yediği ekmeğin verimli olacağına, işlerinin azalacağına, düzeninin bozulacağına, borçlarının artacağına ve bazı sağlık sorunlarının baş göstereceğine, büyük uğraşlar verilerek ve alın teri dökülerek ortaya konulan çalışmaların büyük kazanç getireceğine alamet eder.

Rüyada ahırda keçi görmek aile büyüklerinin araya girmesine rağmen yine de herhangi bir barış yaşanmayacağına, yeniliğin kendisine iyi geleceğine, küçük sermaye ile yola çıkılan işlerden önemli oranda kar elde edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada inek ahırına girmek büyük bir aşk yaşayacağına, bir bebek sahibi olunacağına ya da evlilik konusunda bir adım atılacağına ve büyük bir huzura erileceğine, kötü niyetli kimselerle yasalar çerçevesinde hesaplaşacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments