Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kapıyı açık görmek

Rüyada kapıyı açık görmek

Rüyada kapıyı açık görmek kazancın artması ile birlikte yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine, arabuluculuk yapılacağına, kendisi için hayırlı ve uğurlu olacak adımlar atacağına, çok büyük mutluluklar yaşayacağına, maddi olarak çok iyi kazanç sağlayacağı bir işe gireceğine, istediği şeylere kavuşmuş olmanın verdiği cesaretle yeni hayaller edineceğine ve diğer hayallerini gerçekleştireceğine ve mutlu olacağına, verilen emeklerin boşa gideceğine, hayırsız kişilerle iş yapmak zorunda kalınacağına, uzakta yaşayan bir akrabadan kötü bir haber alınacağına, sorunların büyük darbeler vuracağına, akrabalardan herhangi bir destek alınmayacağına ve zor zamanlar geçirileceğine, olmayacak işlerin peşinde beyhude nefes tüketeceğine alamet etmektedir.

Rüyada kapıyı açık gördüyseniz:

  • Bazı konularda anlaşmaya varmak ya da anlaşma imzalamak için çabalamanın fazla anlamı olmayabilir.

Rüyada açık demir kapı görmek olması için Allah’a yalvardığı bir işin gerçek olacağına, kararmış düşüncelerinin aydınlanacağına, kendini iyi ve şanslı hissedeceği kadar güzel bir dönem geçireceğine, böylece hayatından memnun olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada açık ev kapısı görmek kendini yiyip bitireceğine, çok üzüntülü olaylar içinde kalacağına, başı sıkıştığı bir anda sevdiği ve çok değer verdiği kişilerden çok büyük destekler alarak çok uzun bir zamandan beri yaşadığı bir sorunu çözeceğine, kişinin motivasyonunu bozan kimselerin çıkacağına delalet etmektedir.

Rüyada balkon kapısını açık görmek ortamın bir hayli gerileceğine, zor zamanların geride kalacağına, kardeşler arasında kısa süre önce yaşanan tartışmaların bitirileceğine, hayali kurulan herşeye kavuşulacağına yorulur.

Rüyada kapıyı açık unutmak eş, dost ya da akrabalarından gelecek olan yardımların herhangi bir şekilde fayda sağlamayacağına, tehlikeye atılmaktan çekinmeyeceğine, duygusallığın ön plana çıkacağına ve beklenen haberlerin nihayet geleceğine işarettir.

Rüyada evin kapısı açık görmek büyük bir başarısızlık yaşanacağına, yol göstereceğine, tecrübelerini aktaracağına, büyük kazançlar sağlanılacağına ve yapılan işte ortaklığa kadar yükselineceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kapıyı açık görmek ortalık durulduktan sonra bir adım atılacağına, küs arkadaşların barışacağına, iş konusunda da yeni bir atılım yapmak için niyetlenileceğine rivayet eder.

Rüyada kapıyı açık bırakmak ummadığınız bir yerden elinize para geleceğine, sorunlarının biteceğine ve sıkıntılarının bu sayede sona ereceğine, arkadaşları ve dostları arasında konuşulmuş bir konu hakkında çok hayırlı ve büyük bir sürprizle karşılaşacağına, maddi açıdan büyük bir yokluk çekileceğine yorulmaktadır.

Rüyada dış kapıyı açık görmek geçim sıkıntısı yaşanacağına, akılsızca davrandığı için geleceğini tehlikeye atacağına, yaşamın kolay hale geleceğine, gerginliğin biteceğine, başarıya giden yolların açılacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments