Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beyaz abiye giymek

Rüyada beyaz abiye giymek

Rüyada beyaz abiye giymek çok büyük mutluluklar yaşanacağına, uzun zamandan beri devam edem sorunların sona ereceğine, böylece daha rahat ve daha öz güvenli bir şekilde hareket edileceğine, ihanete uğrayacağına, yanlış işlere girileceğine, büyük maddi kayıp verileceğine, sorunların günden güne artacağına, sorunlarındanq yavaş yavaş kurtulacağına ve epey bir zamandan beri rahatsızlık duyduğu konuları düzeltmek için çaba göstereceğine, iş hayatında yüksek kademelere çıkacağına, arzu edilen bütün hedeflerin gerçekleştirileceğine, ortaya çok başarılı ve kazançlı çalışmalar konulacağına, büyük başarılar kazanacağına, istediği herşeye kavuşacağına, bazen işlerinde bozulma olmasına rağmen genelde işlerinin iyi olduğuna ve çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine delalettir.

Rüyada beyaz abiye giymek gördüyseniz:

  • Bazı kişileri sözlerini tutmaları konusunda uyarabilirsiniz.

Rüyada siyah beyaz abiye giymek sert bir tutum sergilenmesinden ötürü büyük bir zarara uğranılacağına, yaradanın bu şansı kendisine vereceğine, sorunlarına karşı destek istediği kişilerden destek göremeyeceğine işarettir.

Rüyada beyaz abiye elbise giymek elinde bulunan imkânlar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, bolluk ve bereket içinde bir döneme gireceğine, yaşanan memnuniyetsizliğin bir süre daha devam edeceğine ve bu süreç içinde iletişimde sorun yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada beyaz abiye giymek içinin ferahlayacağına, rahatının, konforunun ve ağız tadının yerine geleceğine, huzurlu ve güzel bir hayata merhaba diyeceğine, kazançlı işlere gireceğine, yeni yatırımlar yapacağına inanılır.

Rüyada abiye giymek tövbe etmeye ya da İslamla şereflenmeye, alınan bu haberler sayesinde çok büyük atılımlar yapılacağına, maddi açıdan borçların ödeneceğine rivayet eder.

Rüyada sarı abiye elbise giymek çok sevdiği ve değer verdiği insanlara iş hayatında daha önce karşılaşılmamış kadar büyük fırsatlar elde etmelerinde çok büyük bir yardımda bulunulacağına, herhangi bir hastalık yüzü görmeyeceğine, herkesin takdir ettiği ve saygı duyduğu bir kişi olunacağına, kazançlı bir işe girileceğine alamet eder.

Rüyada yeşil abiye giymek çok büyük sıkıntılar çekip çok zor durumlar ile karşı karşıya kalarak ister istemez aile bireyleri ile tartışacağına, yapılacak olan birş seyahatinin iptal edileceğine, kurulacak bir ortaklık sayesinde işlerin çok hayırlı ve güzel bir hal alacağına yorulur.

Rüyada abiye giydiğini görmek eğer mektup kapalı bir zarf içinde gelirse de kendisine özel ama yine de sevindirici haber alacağına, sıkıntı yaratan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, maddi olarak rahatlayacağına ve pek çok imkân elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kırmızı abiye elbise giymek dertlerinin sonunun geleceğine, yakın bir zamanda ortaya çıkan sağlık sorununun tedavi edileceğine, çocuk sahibi olunacağına, herkesi kendisine hayran bırakacak işlere imza atacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments