Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil abiye giymek

Rüyada yeşil abiye giymek

Rüyada yeşil abiye giymek sıkıntılardan, üzüntülerden ve musibetlerden alınan hayır duaları sayesinde kurtuluşa erileceğine, dayanışma ve sevgi içinde olacağına, durmadan ve başka yollara sapmadan ilerleyeceğine, büyük bir hayalini gerçeğe çevireceğine, çok ağır ve zor işleri daha kolay ve kısa zaman içinde yapacağına, her zaman bu desteği ve birlik koruyacağına ve kendisine yardım için canla başla çalışan bu insanlar için kendisinin de aynı özveriyi göstereceğine, şansının açık olacağına, yarınlarının kazançlı ve mutlu geçeceğine, iş hayatında yeni kapılar açılacağına, çok hayırlı ve güzel gelişmeler yaşayacağına delalet eder.

Rüyada yeşil abiye giymek gördüyseniz:

  • Çekici görünebilirsiniz.

Rüyada yeşil abiye giymek borçların ödeneceğine, iş hayatının düzeleceğine, aile bireylerine yaşadıkları sorunların çözümü konusunda yardım edileceğine ve zararlı durumların ortadan kaldırılacağına, yapılan dedikodulara malzeme olması sebebiyle insanlardan uzak duracağına, işinde en üst noktaya gelmek için hırslı, azimli ve kararlı duruşundan taviz vermeyeceğine delalettir.

Rüyada yeşil renk abiye giymek daha sonra hayırlı işlere gireceğine, işlerinin çok iyi bir hal alacağına, daha oturaklı, aklı başında ve daha doğru kararlar veren bir insan olacağına, dinen sakıncalı bir iş işlediğine delalet etmektedir.

Rüyada mor abiye elbise giymek insanlarla arasında iyi geçimin sağlanacağına, hayallerinin teker teker gerçekleşeceğine ve çok mutlu ve huzurlu bir aile hayatı yaşayacağına, bolluk ve bereket içinde geçeceğine ve hiçbir isteğinin havada kalmayacağına işaret eder.

Rüyada abiye ayakkabı giymek işlerinin kısa süre içinde hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine, içinde bulunduğu üzüntülü durumun yakın zamanda düzeleceğine, eline geçen kazancın gün geçtikçe daha da artacağına, işlerin yaşanacak olan aksilikler yüzünden yarıda kalacağına, herkesi kendisine hayran bırakacağına yorulmaktadır.

Rüyada abiye elbise giydiğini görmek kötü kişilerle karşılaşacağına, yaptığı bütün işlerle adından sıkça söz ettireceğine, bir takım sorunlar çıkacağına ve kazancın düşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sarı abiye elbise giymek sorunlarının günden güne artacağına, refah düzeyinin artacağına, maddi gücünün, keyfinin, neşesinin de yerine geleceğine, parasal anlamda rahat edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kırmızı abiye elbise giymek anlayışlı ve hoşgörülü bir kısmetle evlenileceğine, toplumun sevdiği ve değer verdiği bir işte çok iyi bir performans sergileneceğine ve bu sayede büyük bir işe sahip olunacağına, ekmeğine haram sürmeyeceğine, kötü duygu ve düşüncelere kapılmayacağına, kayıtsız kalınamayacak kadar iyi ve kazançlı bir teklif alınacağına, tartışmaların sona ereceğine işaret eder.

Rüyada kırmızı abiye giymek sıkıntıların ister istemez baş göstereceğine, hayırsız bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, sabırla hayatına devam edeceğine, bir sebeple rüya sahibinin dinlenmesi ve kendisini toparlayana kadar işlerden uzak durması gerektiğine, aksi halde çok daha kötü bir durumla karşılaşacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments