Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada abiye giymek

Rüyada abiye giymek

Rüyada abiye giymek beklenen hayırlı bir haberin yakın bir zaman içinde geleceğine ve bazı olaylardan ötürü çok da ağır olmayan sorunlar yaşanacağına, fırsatları kaybetmesine ve çok büyük zararlara girmesine rağmen yine kendi kontrolünü kaybetmeyip sakin olduğuna bundan sonra karşısına çıkacak başka fırsatları ve işleri bekleyeceğine ve çok daha iyi fırsatlar ile karşılaşacağına, iş öğreneceğine, dargınlık ya da kırgınlık yaşanacağına, kısmetlerinin bollaşacağına, ticaretinin ilerleyeceğine, doğru karar veremeyeceğine, kendisini çok büyük bir ferahlığa taşıyacak bir proje gerçekleştireceğine, çok güzel ve hayırlı olaylar yaşayacağına alamet eder.

Rüyada abiye giymek gördüyseniz:

  • Kontrolü ele almanız üst pozisyondaki kişilerin dikkatini çekmenizi sağlayabilir.

Rüyada abiye elbise giydiğini görmek hayalindeki her şeyi birer birer gerçekleştireceğine, rakiplerini yeneceğine, maddi anlamda yarışılmayacak ve tabiri caizse boy ölçülemeyecek güce kavuşacağına, dertlerinden ve üzüntülerinden kurtulacağına tabir olunur.

Rüyada pembe abiye giymek iş hayatında girdiği her işte büyük kazanç elde edeceğine, rüyayı gören kişinin keyfinin kaçacağına, ağız tadının, rahatının ve lüksünün de yerinde olacağına tabir olunur.

Rüyada şık abiye giymek uzun zaman boyunca çok üzülüp kahrolacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, rakiplerine kızmasına ve onlarla arasına duvar örmesine sebep olan davranışları huy edineceğine, önündeki engelleri aşamayacağına yorulur.

Rüyada sarı abiye elbise giymek bahtın açık olmasına, bir sebeple neredeyse yıkılacağına, hayata küsecek duruma geleceğine, işlerin sevilen kişilerin vereceği destekle yoluna gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada mavi abiye elbise giymek yaşanacak sıkıntılı bir durum yüzünden çok kötü şeylerin ortaya çıkacağına, uzun bir süre zorluk çekileceğine, bir sebeple çok büyük üzüntü duyacağına, çok kötü günler yaşayacağına, yediği yemekten ve içtiği sudan tat alamayacağına, aile bireyleri ile hiçbir şekilde konuşmayacağına ve neredeyse hasta olacak duruma geleceğine, ardın karşısına bazı sorunlar çıkacağına delalet eder.

Rüyada kırmızı siyah abiye giymek kendi kaderi dışında, başkalarının kaderinde de etki yapabilecek önemli bir konumda olacağına, sorunlu bir akrabadan gelecek kötü haber yüzünden üzüntü duyulacağına, yarınlarının dünlerini aratmayacağına, yaşamının kolaylıklar içinde geçeceğine alamet eder.

Rüyada mavi renk abiye giymek zorluklarının kalmayacağına, kardeşlerle birlikte kurulacak bir işte büyük başarı sağlanacağına ve hayırlı bir haberin alınması sayesinde kötü giden bir durumun düzeleceğine, yaşama isteğini ve tüm huzurunu kaybedeceğine delalet etmektedir.

Rüyada yeşil renk abiye giymek zarar getirecek bir kişi ile istemeden muhatap olunacağına, günahtan temizlenmeye, hayırsız bir kişinin sebep olduğu sıkıntıya çözüm olacağına, bir mal alım satımı dolayısıyla yaşanan bir sıkıntının ortadan kalkmasına yardım edeceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments