Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beyaz abiye elbise giymek

Rüyada beyaz abiye elbise giymek

Rüyada beyaz abiye elbise giymek maddi gücünü yitireceğine bu nedenle de çok kötü günler geçirmek zorunda kalacağına, stresinin çoğalacağına, gergin ve baskı içinde zor günler geçireceğine, çok zor durumlar ile karşı karşıya kalacağına, büyük üzüntüler yaşayacağına, dertlerinin günden güne artacağına, aldığı borçları ödemekte çok büyük sıkıntılar çekeceğine, zenginliğe, bir sebeple yapılacak işlerde çok emek verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına, sevdikleri ile bir araya geleceğine, keyifli ve eğlenceli günler geçireceğine, aynı zamanda da özel hayatında sürpriz gelişmelerin olacağına, önemli bir makama terfi alacağına, şu anki maddi durumunun ilerleyen yıllarda katlanarak artacağına rivayet eder.

Rüyada beyaz abiye elbise giymek gördüyseniz:

  • İş hayatınızı veya duygusal yaşamınızı ilgilendiren değişiklikler söz konusu olabilmesi kapıyı açık tutmalısınız.

Rüyada beyaz abiye elbise giymek daha önce hiç meyil etmediği bazı işlere girişeceğine, müjdeli ve güzel haberler alacağına, sevineceğine, hayırlı bazı gelişmeler yaşanacağına, elinde çok büyük başarılar kazanacağı işler bulunduğuna ve bu işleri tam zamanında gerçekleştirdiği takdirde hatırı sayılır bir kazanç elde edeceğine inanılır.

Rüyada mavi abiye elbise giymek iş ve okul hayatında da büyük başarılar kazanılacağına, başarılı ve hırslı oluşu sayesinde ticaret hayatının önde gelen isimleri arasında yer alacağına, başka bir şehirde yeni bir hayat kuracağına inanılır.

Rüyada abiye elbise giydiğini görmek girdiği tüm işlerin altından alnının akıyla çıkacağına, yaptığı çalışmalarda yaşayacağı bir sorunla birlikte işlerinin kapanacağına, sevdiği bir kişiden ihanet göreceğine, aile hayatında bir sıkıntı varsa düzeleceğine alamet etmektedir.

Rüyada kırmızı abiye elbise giymek iş hayatının daha kolay ve güzel olacağına, bunun şans olacağına, başarı, kazanç, makam, şöhret ve hayır getireceğine, kapalı olan kısmetinin açılacağına yorulur.

Rüyada mor abiye elbise giymek maddi anlamda rahatının daimi olacağına, çok iyi bir duruma geleceğine, düşmanı yenmeye, rakibi alt etmeye işaret eder.

Rüyada abiye elbise giymek yeni bir sosyal çevreye girileceğine ve kazanılan paranın Allah yolunda harcanacağına, eline geçen her fırsatı değerlendirerek toparlanmak istese de bir türlü başaramayacağına, tartışmaların sona ereceğine ve yardım isteyen kişilere yardımcı olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada sarı abiye elbise giymek eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek kimsenin yapmak istemeyeceği ancak çok kazanç getirecek çalışmalara imza atacağına, kırılan umutların tekrar filizleneceğine, sıkıntı yaşasa da kimseye belli etmeyeceğine, her zaman şükrederek, başına gelenleri tevekkül içinde karşılayarak ve Allah’ın emirlerine karşı gelmeden yaşayacağına işarettir.

Rüyada beyaz abiye giymek düşmanlarına karşı tetikte olacağı gibi, bu kimselerin oyunlarını bozmak için çok sakin ve gizli şekilde hareket edeceğine, başka bir şehirde yeni bir hayat kuracağına, sorunlarını geride bırakıp huzurlu bir hayat süremeye çalışacağına ve neredeyse kendisi ile aynı yollardan geçmiş hayırlı bir kısmet ile dünya evine gireceğine, büyük sorunlar ile karşı karşıya kalacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments