Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada siyah beyaz abiye giymek

Rüyada siyah beyaz abiye giymek

Rüyada siyah beyaz abiye giymek yanlış giden işlerin düzeltileceğine, yapılan hataların telafi edileceğine, büyük bir ortaklık yapılacağına, gelecekte önemli, büyük ve güzel işler yapacağına, umutsuzluğa ve geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, eşiyle birlikte bir işyerine sahip olacağına, herkesi şaşırtacak bir karar verileceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde hayırlısı ile kurtulacağına, zaman zaman ruhuna mevlit okutarak ölen kişiyi kendince yad edeceğine ve çok daha huzurlu olacağına, çok kolay bir hayatı olacağına alamet eder.

Rüyada siyah beyaz abiye giymek gördüyseniz:

  • Sezgilerinize kulak vermeniz durumunda sizi daha fazla memnun edebilecek kararlar alabilir veya belli konularda doğru yöne sapabilirsiniz.

Rüyada siyah beyaz abiye giymek inancının gönülden ve çok yüksek olacağına, bir kere yaptığı hataya bir daha yapmayacağına, hayatı boyunca hep düşünerek, kendini garantiye alarak harekete edeceğine, musibetlerin defedileceğine ve mutluluk ve sevinç dolu günler yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada siyah abiye giymek sözünün ise herkes tarafından dinleneceğine, sahip olduklarının elinden kayıp gideceğine bunun da geçim derdine düşmesine neden olacağına, anne babaya müjde verileceğine, kendi işinin sahibi olunacağına inanılır.

Rüyada kırmızı siyah abiye giymek sorunlarının kısa sürede ortadan kalkacağına, hastalıklardan kurtulacağına, eğlenceli zamanlar geçireceğine, güzel ve olumlu haberler alacağına alamet etmektedir.

Rüyada beyaz abiye elbise giymek kendi ayakları üstünde durmak için her türlü fırsatı en akılcı şekilde kullanacak olan rüya sahibinin mutluluğunu kendi elleriyle inşa edeceğine, patron koltuğunda oturacağına ve çok iyi noktalara geleceğine, kendi işinin başına geçileceğine ve bolluk içinde yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada beyaz abiye giymek yakın bir zamanda çok başarılı olacağı bir proje gerçekleştireceğine, geçimini zorluk ve zahmet çekmeden, kolay yollardan kazanacağına, mutluluk verecek gelişmeler yaşayacağına, yeni kararları sayesinde yüzünün güleceğine, çok büyük ve başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine rivayet eder.

Rüyada yeşil renk abiye giymek büyük miktarda para kazanılacağına, istediklerini rahatlıkla elde edeceğine, hasta olarak bile çalışmaya devam edeceğine delalettir.

Rüyada abiye elbise giymek çok büyük ve başarılı işler ortaya konulacağına ve büyük iş sahipleri arasına girileceğine, güzel huylarının değişeceğine, küskünlüklerin ve kırgınlıkların biteceğine, alınan borçların kısa süre içinde ödeneceğine, yapılan hataların telafi edileceğine ve hayırlı bir işi bitirmek için çıkılan yolda karşılaşılan engellerin aşılacağına delalet etmektedir.

Rüyada kırmızı abiye giymek fırsat ve kazanç kapılarının artacağına, bir sebeple kendisini çok kötü hissedeceğine, aklını başına toplamazsa uzun süre maddi problemlerle uğraşmak zorunda kalacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments